Non c’è da stupirsi che il paese non abbia soldi

https://www.err.ee/1609314972/riigiasutuste-mainet-kujundab-sadu-palgalisi-kommunikatsioonitootajaid

di K3ndu

5 Comments

  1. ugandikugandi_9966 on

    See on täitsa sürreaalne, et kui inimene ei tea ametipositsioonide sisu, ei tea mida nad teevad, ei mõtle sellele mida ta tänaval või telekas või oma fatsebookis nende poolt tehtuna näeb, siis on kohe suur probleem. Samas, kui on teema, mis talle meeldib, siis on ikka kiitus takka.

    Mis sa arvad, kes vastutab selliste kampaaniate saamisloo ja lõpptulemuse eest? See sama kommunikatsioonijuht. Igal valdkonnal enda oma.

    https://preview.redd.it/ful02zk8nswc1.png?width=1230&format=png&auto=webp&s=92219b367edd084908ba6614d8ed0870129dac0d

    Praktikas saab öelda, et riigipalgaliste kommunikatsioonitöötajate töö on kõige tähtsam, sest just nende kaudu toimub ühiskonnas probleemkohtade tõstatamine ja areng. Nemad on need kes vastutavad selle eest, et ühiskonna toimimist parandavad mõttemustrid jõuaks inimeste lauale. Ja samal ajal vastutavad ka selle eest, et kui inimestel on konkreetsed küsimused või nt ajakirjanikel konkreetsed küsimused siis need saavad vastatud.

  2. Palun ära muuda pealkirja kui sa lingid uudiseid. Arvamused käivad kas kommentaari või tekstipostitusse.

  3. AMidnightRaver on

    > Kokku lugedes ulatub eelmainitud asutuste kommunikatsioonitöötajate koguarv tublisti üle 400, kuid tuleb arvestada, et tegu pole täpse infoga, sest mitme riigi äriühingu puhul pole kõik töötajad kodulehel välja toodud, mistõttu võib kommunikatsiooniinimeste tegelik arv olla suurem, ning osa ministrite nõunikke tegeleb tegelikkuses samuti otseselt nende avalike suhete korraldamisega.

    Kõik 4 astet klounimeiki.

    > Transpordiameti peadirektor Priit Sauk ütles ERR-ile nii suure kommunikatsiooniosakonna vajalikkust põhjendades, et nende missioon on olla liiklusohutuse eestkõneleja Eestis…

    Väga hea näide.

    Kui läheb aasta mööda ja keegi ei sõida raudteeülesõidul rongile ette, kas siis me vajame, et keegi kommunikeeriks meile, et nii läks? Et tehti, mida paluti, ja keegi surma ei saanud? Töö ongi ‘tänamatu’. Sellepärast ta nimi on ‘töö’. Töö ei ole sinu isiklikust vabast ajast ja rahast tehtud heategevus, mis vajab väljatoomist ja presidendi käepigistust.

    Oletame, et läheb vastupidi. Ühe aastaga sõidetakse 5 korda rongile ette, sest märgid on panemata, tõkkepuud ei tööta, või krt teab, inimesed olid lihtsalt suitsiidsed too aasta.

    Kas me rahvana vajame, et keegi tuleks ja ajaks tagasi või süüd mingi kolmanda osapoole peale? ‘Märke paigaldav firma on hankega 2 nädalat hiljaks jäänud’? Nii? Mis siis nüüd saab?

    Või siis veel tihemini meil tuleb välja, et keegi pole X’i peale üldse mõelnud. Kas mul on vaja teada, et Transpordiametis nüüd mingi asekantsler tehakse ametist lahti ja moodustatakse komisjon ja tehakse audit?

    Ma eeldan, et inimesed teevad oma tööd ja nende ülemused jälgivad, et nad teeks.

    Ma ei saa aru, miks ma pean veel lisaks maksma, et mulle selle koha pealt puru silma aetaks.

    Ma ei ole rahul(ikum).

  4. Big_Fudge_6091 on

    See on umbes nagu “pole ime, et sul raha pole” öelda kellelegi kes korra kuus tankimas käies kohvitopsi ka tanklast haarab. Või siis sama uhhuu nagu need tossueksperdid kes siin paar korda kuus arvavad, et eelarve saaks tasakaalu kui ainult leheke legaliseerida ja maksutulu koguda.

Leave A Reply