Nonna Handan Ercan, linciata sui social come “l’agente tedesca che ha portato la bambina nera a Ekrem İmamoğlu”: “Efe è una bambina autistica. Andiamo a Taksim in ogni festa nazionale. Il 23 aprile Efe ha visto İmamoğlu. Io non può trattenerlo, vuole andare.” . İmamoğlu ha segnalato ‘lascialo’.”

https://abcgazetesi.com/ismail-saymaz-ataturkun-armaganini-efeye-cok-gorduler-740855

di endeavour1923

6 Comments

  1. Kadın alman ajanı olmayabilir ama video kaydına bakıldığında kendiliğinden gelişmiş bir olay gibi durmuyor.

  2. SodyumLityum on

    Ulan videosunu görmesek inanacağız. Bildiğin İmamoğlu bu veletin gelmesini bekliyor hatta bakıyor nerede kaldı diye. İnsanlar bu yüzden tepki gösteriyor amacın masum bir 23 Nisan kutlaması olmadığı ortada.

    Biz size oyları algı yönetimi yapın, batılı liderlere şirin gözükmeye çalışın diye vermedik. Mülteciler gidecek onların varlığını normalleştirmeye çalışmayın bunu asla kabullenmeyeceğiz.

  3. Xanthomania on

    Ülkemize operasyon çekiliyor diye kuduruyor bazı kafatasçılar. Şaşırmadım. Sorsan hepsi aynı zamanda Atatürkçü. Ne mutlu TÜRKÜM diyemez.

  4. Jenk1905 on

    Tamam babaanne ajan değilmiş

    Ama ben şahsen hala bu çekilen fotoğrafın belli kesimlere hala bir mesaj mahiyeti taşıdığını düşünüyorum.

  5. EfendiAdam-iki on

    Uçakların arkasından çıkan beyaz çizginin bulut değil Bill Gates’in Türkiye’de güneş ışığını kesmesi için kullandığı özel bir kimyasal olduğuna inananlar kümesi, babaanneye alman ajanı diyen kümeyi kapsar.

  6. User48507 on

    Allah aşkına iki lafından biri komplo teorisi olan delilere prim vermeyelim artık toplum olarak. Her yerde ajan arayan bir insan tabii ki her yerde ajan görür. Bunun adı da deliliktir.

    Herhangi bir istihbarat örgütünün yapacağı en son şey herhalde bir belediye başkanıyla fotoğraf çekinsin diye siyahi çocuk gezdirmek olurdu. Böyle boş işlerle mi uğraştığını sanıyor millet istihbarat örgütlerinin? Yahu büyük oyunu gören AKP seçmeni diye adamlarla dalga geçiyorduk, onlar bile bu kadar saçmalamıyordu. Bu ırkçı tayfa ne illet bir şey çıktı böyle…

Leave A Reply