Ciao. In connessione con l’esplosione della Buckshot Roulette e con i miei pensieri generali, è sorta la domanda se qualcuno sa dove trovare informazioni sui giochi creati dagli estoni o sui giochi stessi di un’epoca in cui la creazione di giochi non era ancora così popolare. Mi viene in mente un gioco chiamato Adventure: [https://youtu.be/D-qVq4ElvTk](https://youtu.be/D-qVq4ElvTk) Più in generale, la domanda è: esiste un luogo centrale da qualche parte che possa documentare i giochi indie estoni e la storia indie estone?

https://old.reddit.com/r/Eesti/comments/1cdiu95/eesti_kodukootud_arvutimängud/

di Estlib

3 Comments

  1. Kosh_Ascadian on

    Seiklus on tore mälestus. Minu teada on kellegi loodud, kes elas natuke aega Eestis. Game Makeris tehtud. Lahe tegija, ta tegi veel ühe väikse mängu nimega Elu. Ma terve elu Game Makeris asju arendanud, et mulle eriti sümpaatne.
    [http://www.autofish.net/clysm/art/video_games/elu/](http://www.autofish.net/clysm/art/video_games/elu/)

    Muidu täielikku listi (eriti vanematest) mängudest on raske luua. Eriti sellist kus oleks adekvaatseid linke, pilte või teksti. Mänguarendus seltskonnal endal on muidu selline list, kus on palju Eestis loodud või Eestlaste suuremal osalusel loodud mänge. Siin on pigem uuemad ja sellised mida saad otseselt osta/alla laadida:
    [https://shipped.ee/](https://shipped.ee/)

    (Kui on linke ja infot, mis sinna lisama peaks siis võite nudge’ida mind, ütlen veebihaldajale edasi).

    Wipedias on ka suht bad-ass list, mille (vist peamiselt) üks puhata ja mängida tegijatest sinna tekitas:
    [https://et.wikipedia.org/wiki/Eestis_arendatud_m%C3%A4ngude_loend](https://et.wikipedia.org/wiki/Eestis_arendatud_m%C3%A4ngude_loend)

    Steamis olevate jaoks on ka muidu selline list (mida ma ise haldan, aga ütlen ausalt et pole kahjuks jõudnud sellega tegeleda nii et see on umbes aasta ajast maas. Eks millalgi võtan ette ja lisan Buckshot Roulette’i ja muu vahepeal ilmunu).
    [https://store.steampowered.com/curator/36235895-Estonian-Games/](https://store.steampowered.com/curator/36235895-Estonian-Games/)

Leave A Reply