Smettila di minacciare i ladri: ora rischia lui stesso il carcere

https://ekstrabladet.dk/krimi/stoppede-truende-roever-nu-risikerer-han-selv-faengsel/10211961

di Wunderbaumbaum

2 Comments

  1. ThereIsAThingForThat on

    Når du bruger nødværge eller nødret skal det undersøges om det rent faktisk var nødvendigt, og det kræver at du bliver sigtet for at politiet kan afhøre dig med de rettigheder der er når du er under mistanke for at lave noget kriminelt.

    Selvom manden her ikke bør blive dømt i retten (eller tages i retten overhovedet, hvis alt er som det er i medierne) skal vi ikke ind i en situation hvor du bare kan sige “Jojo, men det var jo nødret” og sÃ¥ undersøger politiet ikke om det rent faktisk var nødret.

    Havde han kørt bilen ind i en røver som var ved at løbe væk ville det f.eks. være en helt anden sag end hvis røveren var i gang med røveriet (hvilket det lyder til, på medierne her, at han var, men det kræver jo efterforskning at finde ud af).

  2. Alternative_Pear_538 on

    Godt. Vi skal ikke have folk som har set for mange superheltefilm til at rende rundt og tage loven i egen hånd. Røveri medfører ikke dødsstraf og selv hvis det gjorde, skulle den straf ikke uddeles af en tilfældig forbipasserende bilist.

    Der skal slås hårdt ned på det her, for ellers er vi virkeligt på vej ud på et skråplan hvor enhver som tror de ser kriminalitet, kan begynde at pløje ind i andre med bilen.

Leave A Reply