Questo mio video ora parla di come “la politica economica di maggior successo degli ultimi 100 anni” sia stata una routine e abbia portato legalmente al fatto che quando il boom economico è finito, l’economia ungherese è entrata nel concreto! [https://youtu.be/oMnP2SnAH7w](https://youtu.be/oMnP2SnAH7w?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR23_aObMOaLYtT46t_XRZR-_-v-c8AVzrJDdLwaoYY97BaawA3RDvcvg6Q_aem_AcXGhqzX5OncPsN2NfS0y_shEld5TtIy cWFHvsA_msjZACD8BSBRUC3GXAxn6rXVSsygg7UDSvZMZzKTgtuk4wjO)

https://old.reddit.com/r/hungary/comments/1cdsxi0/hogyan_rogyasztották_meg_orbánék_a_magyar/

di Karmazsinfereg

7 Comments

  1. snailthesamurai on

    Hogyan, hogyan… Szétloptak mindent a gecibe és mindenhova dilettáns faszokat ültettek.

  2. ZawiNull on

    Aki tényekkel képes szembesülni, az eddig is tudta. Akinek ezzel szembesülnie kéne, az ma már képtelen értelmezni egy összetett mondatot.

  3. Kitchen_getneck on

    Van az a kilátó 40cm is!
    Érdemes lett volna megemlíteni, hogy az orbitron kormány alatt elvált egymástól az emberek vásárlóereje a GDP-től, míg a szoci érában azért nagyjából együtt mozgott a két mutató.

  4. ShortFcnLoser on

    Nulla szakmai tartalom es hozzaertes.Ertem hogy viccesre akartad venni a figurat de ha gazdasagpolitikat elemzel akkor legalabb erts hozza minimalisan

  5. etesneak on

    omg szornyen irritalo ez a stilus, folyamatosan tekernem kellett, hogy megtudjam mirol is akar szolni a video. nem a “vicceskedessel” van a baj, hanem ezzel a nepmesei eloadasmoddal, hogy egy shortnyi videoanyagot elhuz 10+ percre.

Leave A Reply