Ne ha parlato anche nell’intervista al Partizán dopo la manifestazione dei deputati di oggi. [Ebben az interjúban](https://youtu.be/icVlKOziXV4?si=riu9GY0lYWCgSDWc&t=900) ha detto che “DK sta andando relativamente bene, ma ad esempio quelli più piccoli come Momentum, Kutyapár e 2RK trovano molto, molto difficile raccogliere firme”.

https://old.reddit.com/r/hungary/comments/1cdwpto/ruff_bálint_úgy_tudom_hogy_az_ellenzéki_pártok/

di abyss_8128

11 Comments

  1. dead97531 on

    Bár a DK-nak biztos megvan/meg lesz, milyen durva lenne, ha csak a TISZÁ-nak és a fidesznek lenne elég aláírása.

  2. benitoherrero on

    Pedig a felsoroltak közül szerintem pont a kékfidesznek meg a vele közösen induló pirosfidesznek meg annak a másiknak aminek a neve se jut eszembe kéne kigolyózódnia először.

  3. gezaantal1 on

    Amíg két-három bites szavazók lesznek Magyarországon addig a fenti három párt nem fog érvényesülni. Nem azért mert rossz lenne a programjuk/céljuk, csak simán a szavazók buták, meg nem is érdekli őket igazán a politika. És ez az ellenzéki szavazókra is igaz. A 2RK célját; létezésének értelmét minden száz emberből kb. kettő érti. Meg vagyunk baszva!

  4. Beneficial_Maybe2533 on

    Ugyan szenvednek vele, de május 3-ig minden ellenzéki pártnak meglesz, ebben ne kételkedj senki. Ellenben valószínűleg az 5% nagyon távol van.

  5. RealZolyS on

    A 2RK kimondottan jól áll, főleg ahhoz képest, hogy mennyire nem róluk szól most a politika. Nem tudom honnan veszi ezt az információt. Viszont én több kerületből azt hallom, hogy az önkormányzati aláírásokkal küszködik a Fidesz is.

  6. Numerous-Smile9645 on

    Kutyák gyűjtenek még és nem állnak jól, pont most láttam egy órával ezelőtti posztot a Facebookon, segítenék nekik, ha ott járnék:
    A Madách téren éjjel 2-ig hódítjuk meg veled Európát és Erzsébetvárost, ha van nálad lakcímkártya. Cserébe nem adunk el neked marihuána helyett majoránnát. Viszont van nálunk Soros-pénz. Essünk túl rajta! 📷

    https://preview.redd.it/2m18qi40cwwc1.jpeg?width=751&format=pjpg&auto=webp&s=c5ed147f1032920d766150da5bebb6121698f6a8

  7. kmate1357 on

    Ruff Bálintnak szarok az infói, a Momentumnál nincs küszködés. Kutyapártnál meg a 2RK-nál viszont tény hogy sokkal kisebb pártszervezetről beszélünk, ami elengedhetetlen egy ilyen melóhoz. Nem tudom hogy ők pl a megyei listákhoz megpróbálják-e összegyűjteni az ajánlásokat, az SOKKAL nehezebb meló mint az EP.

  8. Kind_Pathologist0103 on

    Kutyapártnak egyes budapesti kerületekben már gyakorlatilag megvan, viszont vidéken tényleg nehezen megy, ugyanis vannak megyei jogú városok, ahol összesen egyszámjegyű passzivista mozgósítható aláírást gyűjteni

  9. Ruff Bálint mindig mindent nagyon jól tud és nagyon okos. Igazi megmondóember.

  10. Jubilee_Street_again on

    Mp-nek par ora kellett dk-nak meg még meg sincs 😂

Leave A Reply