Essendo ateo, non credo in nessuna religione. Ma sì, penso che tutte le religioni dovrebbero essere autorizzate a praticarle se lo desiderano, purché gli altri non vengano danneggiati. Quelli di voi che sono attivi in ​​questa religione o specificamente con quelli della foto, qual è la vostra esperienza?

https://i.redd.it/57yflud0mzwc1.jpeg

di VBS01

10 Comments

  1. Snus_Goes_Brrrr on

    Alltså, de har ju funnits här ett tag, minns att de va väldigt ledsna över att Tom Cruise inte hälsa på hos dem när han va i Sverige för typ 10 år sen.

  2. swede242 on

    De har funnits här sen minst mitten på 70-talet. De var dårar då de är dårar nu.

    De hade lite inflytande på debatten om psykiatri på tidigt 90-tal tills det kom fram att deras frontorganisationer var just frontorganisationer.

    Skratta åt dem och gå vidare.

  3. Funnits ganska länge. Finns företag som styrs helt av scientologi. Sambon var på intervju på ett medelstort byggföretag där de använder Ron Hubbard & the Hubbard Management System och ägarna är jätteinsatta i scientologi. Hon tog inte jobbet 🙂

  4. Gernahaun on

    Herregud – scientologin har varit här i decennier. Jag demonstrerade mot dom 2006, när 4chan & Something Awful drog ihop olika demonstrationer över hela världen samma dag.

    De har haft kopplingar till en del kommunsponsrade bolag som arbetat med “drogrehabilitering”, och har varit stora i Göteborg riktigt länge. Inte ovanligt att få deras erbjudanden om “personlighetstest” när man promenade i stan där för några år sen.

  5. Runkmannen3000 on

    Det har funnits ett bra tag. Minns att de stod på GA torg i Helsingborg när jag gick i gymnasiet för 100 år sedan och skulle testa folk.

  6. ironparrot on

    Scientologi har funnits i Sverige länge. Det finns till och med en P3 dokumentär om Zenon Panoussis och hans konflikt med scientologerna i mitten av 90talet.

  7. ROBANN_88 on

    De har ju vart här länge.  

    Det finns en P3 dokumentär, typ “Svenska kuppen mot scientologerna” om när deras bibel först blev spridd och hur de försökte fucka upp svensk myndighet-system i respons.

  8. Ok_Narwhal_9200 on

    Kommit till Sverige? Kompis, de har funnits här åtminstone sedan 80talet.

Leave A Reply