“Siamo profondamente rattristati dall’attacco di Hamas contro Israele”, ha detto domenica il sindaco di Istanbul Ekrem İmamoğlu in un’intervista alla CNN. “Qualsiasi struttura organizzata che compie atti terroristici e uccide persone in massa è considerata da noi un’organizzazione terroristica”, ha continuato. .



https://v.redd.it/gld9e78fc8xc1

di whiteh4cker

10 Comments

  1. Eggplantcake on

    Ama Ekrum Filistinli ve Hamas seviciydi, bütün Filistinli göçmenleri Türkiye’ye getirme amacı vardı. Nasıl olabilir böyle bir şey? 😭😭😭

  2. son günlerde chp iyi konuşuyor sadece bu şekilde ilerlemeleri ve herhangi hdpli biri yanyana gelmemeleri lazım

  3. Helal olsun, sonunda büyük bir figür korkmadan teröriste terörist diyebilmiş.

  4. unnamednarrator8 on

    İsrail ve diğer sömürgeci/iki yüzlü devletler hakkında da böyle konuşabilir mi acaba? Şu açıklama küresel ekonomik düzenin düzeninin sürmesi için bir aparat olacağından başka bir izlenim uyandırmadı bende.

  5. ultraomega29 on

    bu kadar şey söyledikten sonra hdp ile bir daha ittifak falan yapmazlar umarım zaten yapmayacaklar/ihtiyaçları yok gibi gözüküyor gelecekte

  6. OughtToBeFought on

    “Any organized structure that carries out terrorist acts and kills people en masse is considered a terrorist organization by us,” Diyerek israile de sallamış gibi geldi

  7. User48507 on

    [Devamı da](https://x.com/etkilihaber/status/1784599178875904496) önemli.

    “Bugün aynısı masum Filistin halkına yapılıyor. Filistinlilerin böylesi zulme maruz kalmalarının bitmesini talep ediyorum. Bu konuda Batı ülkeleri iyi sınav vermiyor. Tek taraflı bakıyorlar.”

    Şimdi artık bir ay AKP medyası sadece ilk kısmı vererek adamı linç etmeye çalışırlar ama olması gerektiği gibi bir açıklama olmuş.

  8. Ecstatic-Travel-8663 on

    Hamas’ın 2-5 milyon oyu var. %45 alan partiye, bu insanlara terörist diyemeyiz. Ekrum şah mat hahahhahaha.

  9. DamnToTheCensorship on

    Eeh yalan mı Hamas’ın gücü olsa o da soykırım yapardı. Bunu yapmamasının nedeni merhametleri değil güçsüzlükleridir. Bu açıdan İsrail ile Hamas’ın farkı güç farklılığıdır.

Leave A Reply