Non so voi, ma di recente ho esaminato il camuffamento utilizzato dall’esercito turco dagli anni ’20 e sono giunto a questa conclusione, le cose che il nostro esercito ha utilizzato ultimamente sono davvero al di là della vergogna, in particolare l’incidente del cappello ha ufficialmente trasformato la nostra esercito in un piccolo esercito di paesi mediterranei. Perché il carisma è diminuito così tanto? Qual è stato il danno del cappello e dei vestiti precedenti per l’esercito? Nella prima foto è un cappello da ufficiale di alto grado che sembra molto elegante e bello e dà un’impressione moderna e buona all’esercito, mentre nell’altra foto sembra il cappello da bambino usato il 23 aprile, e non l’ho fatto ho sentito qualcuno piacergli in termini di aspetto.

https://www.reddit.com/gallery/1cf87y4

di Sure_Watercress4956

17 Comments

  1. irticacılar ~~karizmatik görünen~~ rütbelilerden korkarlar ondan. Ordudaki rütbelilerin göz önünde bulunulması istenmiyor hükümet tarafından.

  2. Jaksebar on

    Bazı güçlü kişiler orduyu sevmiyor bu yüzden halk tarafından hayranlıkla bakılmasını da istemiyor.

  3. iboreddd on

    Birisi tören şapkası bunlardan. Günümüzdeki de buna benziyor

  4. Orangutanus_Maximus on

    Tören üniforması ile ordu personelinin günlük kullandığı üniformanın aynı olduğunu mu düşünüyorsun? Nerde o eski militarist ergenler? Amına koduğumun memleketinde militarist ergenlerin bile kalitesi düştü.

  5. Falcao1905 on

    İlk fotodaki şapkayla savaşa gidecek kadar aptal bir ordumuzun olmaması iyi olmuş. Siz savaşı arkada little dark age çalan film sahnesi falan mı zannediyorsunuz?

  6. sandwich-is_magic on

    o zaman üniformalar coco chanel tarafından tasarlanıyordu zaten o yüzden çok güzel gözükebilir ama şimdi de gayet güzel duruyor açıkçası

  7. Harici kıyafetin bir parçası olduğu için daha karizmatik duruyor. Ordumuzun harici kıyafetleri gayet şık. Kamuflaj ise coğrafyanın bulunduğu arazi yapısına göre değişen bir şey.

Leave A Reply