Ciao, un paio di giorni fa c’era un post su come tirare la figura otto. Sono stato a Praga la settimana scorsa per un’estrazione e nel fine settimana mi è venuto un livido sotto l’occhio, sembra che qualcuno mi abbia picchiato… Il medico mi ha detto che il livido può estendersi al petto ma non dall’occhio 😀 2 mesi fa invece avevo uno strappo 8 e non si presentava così. E’ vero che la procedura della settimana scorsa è stata più complicata. Hai mai riscontrato un livido intorno agli occhi?

https://i.redd.it/snackggk3exc1.jpeg

di Federal-Aside-2185

7 Comments

  1. UltraBroForce on

    Tak toto som ešte nevidel .. ako koreň osmyčky je hlboký zas ale tak možno bol pri cievke omotany, každopádne nech sa to zahojí, mna čaká trhanie v auguste

  2. memewares on

    Ja už úspešne odkladám chirurgickú extrakciu osmičky tretí mesiac. Bol som už čiastočne naklonený ale tieto posty ma motivujú vytrvať a odkladať to ďalej.

  3. lietajucaPonorka on

    Mám 3/4 osmiciek vytrhanych a nie, také sa mi nestalo… To ako ti to chirurg trhal, zaprel sa ti na hruď, pustil metal a kmásal? 😀

    Mne každý z nich tlačili a heglali (celá hlava kvalitne umrtvena 🙂 ) niekoľko minút, jeden sa síce rozbil ale modriny žiadne neboli, vôbec nie až na hruď.

    Diery za mi zavreli za 3 dní ~ az týždeň.

  4. TheSecondTraitor on

    Modrinu som nemal, ale chirurg mi ceľkom slušne natrhol peru. Neviem či tým nástrojom, ktorým mi držal otvorené ústa, alebo ako mi ten zub vybíjal dlátom. Na druhú stranu podla mňa modrina a roztrhnuté ústa sú oveľa menšia nepríjemnosť oproti tomu opuchu a zotavovaniu sa zo samotného zubu. To sa ti tam tá doktorka tak zaprela, keď ťahala ten zub, či to je priamo z toho zubu?

  5. slovaklal on

    Maník zbije ženu, odfotí ju a potom dúfa, že mu povieme ze hej hej zo zuba to ma. No isto. /s

  6. randomonetwo34567890 on

    Ked mne trhala zubarka osmicku, tak to cele trvalo asi 30 sekund a vravel som si, ze to je dost dobry zarobok za tak kratku robotu. Ale ked vidim tieto posty, tak som celkom rad, ako to slo lahko.

  7. Ja som asi pred mesiacom mala zákaznícku, ktorá mala toto iste. Hneď ako prišla, ako prvé mi hneď vysvetlila, že nie, nebije ju muž, ale trhali jej zub!

Leave A Reply