ciao, ti sembra un lavoro molto impegnativo e stressante? almeno secondo questa descrizione del lavoro

https://i.redd.it/dadlekh7ifxc1.jpeg

di jesusthesaviour9

7 Comments

  1. Zalezi aky je zakaznik a aky je tempo prace/terminy, ale ak tam nie je nieco extremne tak by som to zaradil niekam do stredu.

  2. Mrochtor on

    Podla zakaznika a projektov.

    Mame zakaznikov s ktorymi aj skocime na obed, pokecame, radost komunikovat a jednat.

    Mame zakaznikov ktori maju objektivnu, business only komunikaciu. To neni zle, len nie vzdy sa da lahko a ludsky dohodnut.

    Mame zakaznikov, od ktorych ked mi vyskoci v inboxe novy email tak zacujem zvuk jak sa moja dusa snazi dostat von z tela cez ucho, a rozmyslam, co strasneho som spravil v minulom zivote, ze za chvilu otvorim tento email.

  3. isharian on

    popis pozicie ti moc o kvalite zamestnania neprezradi. mal som predoslu aj sucasnu pracu s rovnakym zameranim. v predoslej som robil menej nez nic, v sucasnej si po praci musim castokrat nachvilu lahnut aby sa mi prestala tocit hlava. asi skor zalezi co preferujes a aky mas vek ci ambicie. v kludnej robote sa toho vela nenaucis vies ako.

  4. AdStunning8948 on

    Popis je bez kvantifikácie a konkretizácie tých “taskov”. Otázky, čo by si mal vedieť zodpovedať:

    Koľko tých taskov denne budeš musieť urobiť?

    Aké sú na nich deadline?

    Aké sú uvedené tašky zložité, ako dlho typicky trvá jeden?

    Akých zákazníkov máš, akú majú ich požiadavky napr. povedané na telku prioritu, môžeš povedať nie/odmientnúť niektoré?

    Ten popis je všeobecný, môže to byť v pohode alebo doslova aj nebudeš vedieť, “kde skočiť skôr” ako sa hovorí.

    To s tým nadriadeným je tiež také nekonkrétne

  5. Saberleaf on

    Veľa záleží na tom aké sú tvoje limity a čo považuješ za stres (taktiež či ťa to bude baviť). Robím niečo podobné (ale okrem toho som aj plánovač). Mali sme v práci obdobie kedy toho bolo fakt veľa a ja som sa cítila konečne 100% využitá a nabitá energiou. S prácou som bola celkovo najspokojnejšia v tomto čase, vôbec som si nemusela vymýšľať nezmysly aby som sa nenudila. Kolegyňa na rovnakej pozícií každý deň nadávala aké je to neudržateľné a predsa nikto nemôže robiť v takom strese a stále sa vyhrážala výpoveďou.

    Ale potom mi stačí povedať, že mám obvolať nejaké firmy a nájsť najlepšiu cenu na niečo a krvi by ste sa mi nedorezali. 😀

Leave A Reply