Cari utenti di carrozze trainate da cavalli, abbiamo una licenza di parcheggio del tutto normale per il nostro piccolo bevitore di benzina. Il fatto è che io e mia moglie abbiamo letto il cartello che diceva che dobbiamo tenere la nostra auto a benzina dopo le 19 negli spazi per le auto elettriche. Dopo essere rimasto lì per 5-6 mesi, a intermittenza, è stata comminata una multa alle 03:16 dell’altra notte. Come interpreti il ​​segno?

https://i.redd.it/l8uamkab2hxc1.jpeg

di Kokbloch

15 Comments

  1. 8-19 må der kun holde elbiler til opladning i max 3 timer. Resten af tiden må der holde alle biler der betaler

  2. sladretanten on

    Jeg læser skiltet, som I har gjort: at I må holde der mellem kl. 19:01 – 07:59.

  3. Firm-Geologist8759 on

    Kun til opladning af elbiler. Gratis parkering i 3 timer mens du lader mellem 8-19. Resten af tiden skal du betale for parkering mens du lader.

  4. DanSmells001 on

    Du må holde der og oplade 3 timer mellem 8-19, du må holde og oplade fra 20-7 derefter, det er vel så du kan lade bilen stå og oplade over natten uden bøde

  5. True_Banana on

    8-19 må elbiler holde der i maks 3 timer med krav om opladning – det resterende tidsrum må elbiler holde der uden hverken tidsbegrænsning eller krav om opladning (det kan du udlede ved at der er et “stikprop”-symbol, som betyder “forbeholdt elbiler”)

  6. Jeg forstår det slet ikke, og det er åbenbart helt fint i Kbh at lave utydelige parkeringsskilte for så at lukrere på misforståelser

  7. Deadheadlines on

    Men hvis man så bruger en app – så ved den vel ikke, at de første tre timer er gratis, fordi den ikke går ned på den enkelte p-plads?

  8. ShadowHMF on

    3 timer på p-skive når du din bil er tilsluttet en lader i den indikere tidsperiode. Øvrige tid er kun til el biler med gældende betalings regler.

  9. Plantemanden on

    Problemet er vist at jeres bil ikke er en proptrækker med EU stik.

  10. Mr_ZoomZoom on

    Det er (desværre) vildt komisk at se, hvordan folk er vanvittigt uenige om at tyde et skilt, som der på ingen måde må være tvivl om betydningen af.

  11. RedundancyDoneWell on

    Den krøllede ledning er ikke til pynt. Den har en betydning: Kun elbiler (inkl. PHEV) må bruge pladsen.

    Se [Bekendtgørelse om vejafmærkning](https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2023/425) og hop ned til beskrivelsen af tavle UE 33,4:

    “UE 33,4 angiver, at parkeringsarealet kun må benyttes til standsning og parkering af elkøretøjer. Elkøretøjer defineres som køretøjer med elektricitetslagring til direkte brug for et eller flere elektriske drivkraftsystemer, der kan oplades fra en ekstern elektrisk kilde.”

  12. Kokbloch on

    Edit:
    Tak for alle jeres svar.

    Det ser ud til at den mærkelige proptrækker med EU-stik betyder at pladsen kun er forbeholdt elbiler.
    [Bekendtgørelse om vejafmærkning](https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2023/425) tavle UE 33.4

    Jeg erkender at det selvfølgelig er min egen fejl, men er glad for at jeg ikke er ene om at læse det på min måde.

  13. osten-forever-smelly on

    Skiltet betyder at det er for godt til at være sandt, hvis der er en ledig plads og du tror du må parkere din benzin bil.

  14. Any-Election9100 on

    Jeg synes, at man burde indføre et skilt med en tankpistol, så vi andre også kan få en plads. Parkering handler vel om, at der skal være plads til alle. 😉

  15. Few-Alternative-9999 on

    Hvad har I så tænkt, at det der stik med ledning betyder?

Leave A Reply