L’EKRE e il Partito di Centro presentano una mozione di sfiducia al Ministro dell’Istruzione e della Scienza Kristina Kallas

https://www.delfi.ee/artikkel/120289320/ekre-ja-keskerakond-esitavad-haridus-ja-teadusminister-kristina-kallasele-umbusaldusavalduse?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3deimHANNdGG-6xMxPodWAuPvkRkmxTuePaB2EnNjkdtzTvNyDk9s5Y4k_aem_AeQo4TwoWH3Ut15-WlD6gnEsrWUdnsYMdzE2bQO7HuTVzWxXu6Q2ZdEZSQoSOqNOnB73gq9XD4BL1Mm5QJQjtQ7n

di MrLectromag

3 Comments

  1. Putrid-End6347 on

    Platvorm millele mandaat anti vs mis päriselt tehti. Loomulikult ei peaks see tegelane minister olema. Valimisreklaam vajaks ehk kaasajastamist, et tuimalt valetada ei saaks? Ebatõeste faktiväidete esitamise eest satuvad eraisikud kohtusse.

    **1. Parim pika plaani poliitika on hariduspoliitika.** See on valdkond, kuhu me peame investeerima väikese riigina kordi rohkem, sest inimesed on meie vara. Meie jaoks on haridusse investeerimine see, mis tagab meile targa majanduse ja inimeste jõukuse, rohkem tervena elatud aastaid, õiglasema arengu regionaalselt, demokraatia tugevuse ning eesti keele, ja kultuuri kestvuse.

    Investeerime alus- ja üld- ja kõrgharidusse igal aastal 250 miljonit eurot lisaraha. Selle eest kindlustame õpetajate palgatõusu, kindlustame kvaliteetse kõrghariduse, viime ellu ühtse Eesti kooli reformi ja tagame väga hea hariduse igas Eesti piirkonnas.

    Juba järgmisel aastal peab hea kooliõpetaja saama 3000 eurot palka, milleks suurendame koolide palgafondi mahtu.

    Loome haridustöötajate karjäärimudelid koos asjakohase koormusarvestuse ja palgamudeliga. Lahendame õpetajate järelkasvu probleemi.

  2. JimLaheyUnlimited on

    Keskerakond poleks isegi proovinud Eesti keelsele haridusele üle minna..

Leave A Reply