BT ritiene: i manifestanti egocentrici hanno preso il controllo del Giorno della Liberazione

https://www.bt.dk/debat/bt-mener-selvcentrerede-demonstranter-har-kapret-befrielsesdagen-0?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3PLCZsJXmjqT_jz-npat2NzhA_iCmlAv3a8_J5_YmLX_DFc_b4uRKyfMU_aem_AUsG-RFK_VjVXV_mKinhJLZBtq7RcTKpgRBiLgiPRF77vVJHsfRZsH4yZUeEryy_kkgBGZILXpzMldIIH2uTTFhh

di badadam1969

4 Comments

  1. MasterOfSubrogation on

    A fanatic is someone who cant change their mind and wont change the subject.

    Af en eller anden grund får de her Palæstina demoer mig altid til at tænke på det citat.

  2. RollingDownTheHills on

    De her mennesker er jo langt henad vejen komplet historieløse, så det overrakser vel næppe. Det er trist at overvære, hvordan menneskers konstante jagt på anerkendelse blandt deres ligesindede lukker ned for enhver hensyntagen og respekt. Egoistisk og trist.

    D. 5. maj har en enorm betydning i dansk historie og det bør man respektere.

  3. Sidebutt on

    Jeg er ikke fan af artiklen. Jeg mener helt bestemt at pro Palæstina demonstrationerne kan udføres markant mere fornuftigt og ingen er nogle sinde blevet overbevidst om en sag via provokationer som vi så i går.

    Men jeg er simpelthen så træt af hvor meget de fylder at Israel er en jødisk stat og derfor åbenbart fortjener et større fripas når det kommer til krigsforbrydelser. Hamas er kæmpe pikhoveder, men det er Israel i den grad også. Det er historieløst at lade det nuværende styre høster sympati på ryggen af holocaust ofrene.

Leave A Reply