Lo Stato spende miliardi in più a mani fredde: “È completamente fuori controllo”

https://www.dr.dk/nyheder/politik/staten-bruger-milliarder-ekstra-paa-kolde-haender-det-er-helt-ude-af-kontrol

di tralle1234

2 Comments

  1. rasm3000 on

    >Flere ansatte i staten betyder også mere at lave for kommunerne, siger Martin Damm.

    Så man ansætter flere bureaukrater i Staten, og for at disse skal have noget at lave, opfinder man nye bureaukratiske byrder for kommunerne. Dette medfører at kommunerne må skære i kærnevelfærden og bruge mere penge på bureaukrati, for at møde kravene fra alle de nye bureaukrater i Staten. Det er et så fantastisk system at man ikke skulle tro det var muligt.

  2. Apart_Exam_8447 on

    Den eneste, logiske reaktion må være, at vi opretter et ministerie for afskaffelse af unødvendigt bureaukrati og bestiller en redegørelse for problemets omfang fra dem.

    ..men først skal vi lige have en tværfaglig arbejdsgruppe op at køre, så de kan aflevere et idékatalog over, hvad en oprettelesrapport med deadline 2035 skal indeholde, så vi får gjort det helt rigtigt fra starten.-

    Indtil da vil alle kritiske spørgsmål blive besvaret med “Det kan jeg jo ikke stå og svare på, når vi afventer arbejdsgruppens idékatalog”, uden videre, politisk stillingtagen til det principielle i, at staten brænder flere penge af på varme hænder end kolde hænder, selvom man har meldt ud, at man prioriterer de varme.

Leave A Reply