Io e la mia ragazza siamo tornati a casa oggi e abbiamo trovato una busta con sopra il suo cognome, dentro c’era una lettera scritta a mano. Ho pensato di vedere se c’è qualcuno che può tradurre.

https://i.redd.it/u13cxj9wz1zc1.jpeg

di Acceptable_Worry_129

8 Comments

  1. Snerax1337 on

    Länken leder till en Jehovas Vittnen sida på farsi/persiska, så antar brevet är på samma språk.

  2. Baud_Olofsson on

    Kan inte läsa Farsi, men ser ut som ett Jehovas-raggarbrev (de försöker ibland värva folk via brev nu när det är svårt att komma in i folks trapphus). Antar att ingen av er är från Iran och att de bara gissat väldigt fel på språket?

  3. ReservStatsministern on

    Använd google translate och ta ett foto på bilden bara, brukar fungera väldigt bra.

  4. TheDrunkenSwede on

    Vid första anblick ser det ut som stenografi, men det skulle ju vara alldeles för ballt för jehovas. Men skrivet från höger till vänster talar för något arabischt språk.

  5. Creative-Gate-4097 on

    I’d check my mailbox with lead shield if I got this in the mail

  6. CaptainTwirl on

    “Hej (A’salam)!

    Jag heter Zhila. Jag deltar i en världsaktivitet som är översatt till föer än 1000 språk. Vi är 8 miljoner personer som genom den heliga Boken har hittat ett bättre liv och det sanna hoppet. Vårt mål är den goda nyhet om Guds kungadöme. Heliga Boken Daniel 44:2. På den tiden kommer Himmelska Guden skapa en monarki som aldrig kommer att försvinna. Den här monarkin kommer inte lämnas över till ett annat folk, utan hela kungadömen kommer Han att förstöra och Han är den enda som kommer vara kvar för evigt. Miljontals människor har fått svar på viktiga frågor i livet genom hemsidan.

    Om du är intresserad att läsa heliga Boken gratis finns den på jw.org/fa”

    Översatt väldigt hastigt och direkt från en persiskttalande närstående till mig. Lustigt nog klagar min närstående person på att “Zhilas” skriftspråk är bristfällig.

    Hoppas det var till hjälp! 🙂

Leave A Reply