Fatti freddi: sotto copertura nella fabbrica dei troll

https://www.tv4play.se/program/cd339dace9a80bb132d9/kalla-fakta-undercover-i-trollfabriken?tab=episodes

di Adventuredepot

6 Comments

  1. unclefocus on

    Wow, SD är skit. Vilket öööööverraskning.

  2. komodo_lurker on

    Asså jag fattar inte, betyder det här att det är möjligt att LJUGA och LURAS? På internet!? Shit.. man måste visst va uppmärksam, det här kanske pågår på andra ställen också. Va på er vakt folk!

  3. Acceptable-Acadia545 on

    Politiker är politiker. Vem kunde ana.

    Jag har inte röstat på något parti med mandat, men att alla gör usla saker finns väl på svart och vitt.

    Vi är en demokrati och partierna har fått makten av folket. Vill ni klaga över viktiga saker så kolla på våran undermåliga sjukvård, våldet i landet eller den evigt sjunkande kvalitet på skolorna.

    Vilka röstade fram det? Alla är saker som planerades långt innan SD ens fanns och långt mer allvarliga som påverkar människor idag. Ingen är ansvarig heller då vi har en demokrati och folket för bara igenom sin vilja.

    Det är mest de olika partier som vill ha mer makt och försöker smutskasta vad ni väljare har velat vilket är odemokratiskt. Oavsett parti och sida. Välkommen till sandlådan Sverige.

  4. Adventuredepot on

    När han undercover byte jobb från Riks ttill nästa golv på trollfabriken så blev det nå extra.
    Där är faktiska anonyma konton som drivs, 70st av en person bara. Drivet av skattepengar vad jag förstår det.

    Flesta kommentarer på nätet försöker tona ner detta med att säga att andra partier gör samma, eller påstår att kommuner har ju också kommunikatörer som får lön för att sprida information.

    Skillnaden är dock att kommunikatörer jobbar ju inte med 70 anonyma konton, inte ett 1 ens, och låtsats inte vara utan lön heller.

    Det är nämligen förbjudet att mot betalning ägna sig åt marknadsföring på Internet utan att ange detta. Och där ligger grundproblemet – att avsändaren döljs.

  5. Frigolitfisken on

    De sprider inte bara propaganda och lögner systematiskt. De söndrar demokratin. De jobbar precis med samma strategier som man gör i USA och Ryssland. Man skapar osämja och polarisering och formar sedan sin officiella information efter detta. Allt för att skapa känslan av att SD är “de enda som är vakna”.
    Det finns få liknande händelser i Sverige, om ens några.

    Det handlar inte om att “ljuga pÃ¥ internet” det är medvetna handlingar att montera ner en demokrati.

    Men som vanligt kommer JÅ hävda att han inte visste om detta, SDs anhängare kommer inte bry sig och livet går vidare. Polariseringen och nyanser i debatterna är sedan länge bortblåst.

Leave A Reply