Un brano del discorso del presidente: “Se viene pagato senza lavorare significa ‘brama i soldi dello Stato e ruba soldi pubblici’. Per anni non verrai a lavorare, per anni riceverai uno stipendio, non conosci l’ubicazione del comune, poi verrai e dirai: “Lascerò il mio lavoro da solo, mi pagherai il mio compenso per 12 anni”. Questo non è possibile.” Qualcosa.”



https://v.redd.it/5ynu1jkyj5zc1

di CharacterNo3281

4 Comments

  1. CharacterNo3281 on

    Cumhur ittifakının yıllarca belediyeleri yandaş besleme merkezi olarak kullanması, Abdurrahman Yıldız’ı çok kızdırmış.

  2. Adamı tanımasam ve “Bana neler demediler ki. Affedersiniz Türk diyen bile oldu. Hatta özür dilerim Sünni Müslüman diyenleri gördüm” dediğini bilmesem kalkıp ayakta alkışlayacam. Ama maalesef kendisi Türk düşmanı bir terör sempatizanı.

  3. iboreddd on

    Bu atm memurluğu hakkında biraz bilgi vereyim.

    Kamuda yoneticiyken altımda böyle biri çalışıyordu. Ben mudur olmadan önce bizim birime getirildi. Henuz yeni mezun, akp gençlik kollarından, belirli yerlerde üst düzey bürokrat yakını olan biriydi. Ortalama bi kariyer uzmanı kadar maaş alıyor, haftada bir kaç gün kendi keyfine ve yoğunluğuna göre geliyordu. Yoğunluk dediysem is veremiyorduk, “işi öğrensin” diye getirilmişti. Kendisinin her nasil oluyorsa diplomatik pasaportu vardi ve cumhurbaşkanligi ucagi ile yurtdisi programlarina katiliyordu. Benden önceki yoneticim defalarca bunu göndermeye çalıştı, basaramadi, ben mudur olunca aynisini denedim başaramadım. Her seferinde yukarıda bi yerde “onun disarida hizmetleri var”, “ona dokunamayiz”, “bırakın ne zararı var” tarzı cevaplar aldik. Kayıtlara geçsin diye bazı tutanaklar tutup disiplin kuruluna bile ilettik ama nafile.

    Sonra bu bi ihaleci akpliyle evlenip girişte telefonların toplandığı bir düğün yaptı. İstanbula taşındı. Istanbulda Ekrem başkan başa geçince de bunları kapı önüne koydu. Ellerine sağlık, bizim yapamadığımızi yapmıştı.

    Ben ve benden önceki müdür bu gibi sebeplerden ötürü istifa ettik, kurumda muhtemelen hala atm memuru vardır. İse pek gelmedikleri için tanimiyoruz

  4. Col_HusamettinTambay on

    “Tehel’de, Kit’lerde işçiler yata yata mayış alıyoridi yeenim, hepisi devlete yüh idi, özelleştirilmeleri gerehiyoridi”.

    Kamuya yük olduğu gerekçesiyle KİT’ler özelleştirilirken bu süreçte sadece belediyelerde değil, on yüz bin milyon yeni üniversite açıp bu sözde üniversitelerde Babişko Asumanlara yata yata maaş vermek… Türkiye Yüzyılı be!

Leave A Reply