Hanah Lahe: Contrapporre la sicurezza al Green Deal è un trucchetto elettorale da quattro soldi

https://epl.delfi.ee/artikkel/120290533/hanah-lahe-julgeoleku-vastandamine-roheleppele-on-odav-kampaaniatrikk

di EppuPornaali

2 Comments

  1. EppuPornaali on

    Postitasin illustreerimaks miks mulle Reformierakonna uus suund ei meeldi.

  2. HorrorKapsas on

    Õiget juttu ajab ju. EKRE ründas teda selle jamaga, et ta nõudvat elektritanke ja mida iganes asju, mida ta rääkinud ei ole, mis ta juba sotsiaalmeedias ümber lükkas. Vastab sellele oma nägemuse kirjeldamisega. Ta on kliimamuutusi eitavatele EKRE, Isamaa ja Ke poliitikutele sihtmärgiks saanud, lükkab siin nende levitatavat jama ümber.

    >Venemaa fossiilkütustest loobumine on oluline nii sõjamasina rahastamise vähendamiseks kui ka meie oma energiasektori konkurentsivõime tõstmiseks ja keskkonnajalajälje vähendamiseks.

    >Fossiilkütusted saavad aasta aastalt vaid suuremaks rahvusvaheliste pingete ja konfliktide allikaks. Euroopa Liidu liikmesriikide energiajulgeoleku suurendamine läbi taastuvate ressursside kasutuselevõtu mitte ainult ei aita leevendada kliimakriisi, vaid tugevdab ka meie strateegilist autonoomiat, vähendades sõltuvust ebastabiilsetest energiaallikatest ja potentsiaalselt vaenulikest riikidest.

    Fosiilkütuste turgu kontrollivad valgetes kitlites OPECi habemikud.

    >Tuule- ja päikeseenergia puhul on hajus energiatootmine suur eelis, mis tugevdab meie kaitsevõimet ning selle rivist välja löömine on vaenlasel palju keerulisem.

    >Kliimamuutused on ammu kohal – meil on valida, kas istume käed rüpes või oleme ettevõtlikud nii, et kasu saavad meie majandus ja keskkond mõlemad.

    Selgitab, kuidas innovaatilise rohelise tehnoloogia arendamine võiks olla tee eesti majanduse arendamisel. Võimalus luua ja toota uusi tehnoloogiaid, mida müüa maailmas kaugemale kui põhjamaadesse pelleteid.

Leave A Reply