Forse è meglio se annullo l’iscrizione al tuo canale.. c’è molta connessione.

https://i.redd.it/vksnoga3q4zc1.jpeg

di Honest_Climate_7945

25 Comments

  1. breaksbreaks on

    Ha megvette, ha nem, ez egy kártékony fasz. De abból kiindulva hogy ezeknek a hitvány valóságshowknak a promózására is folyamatosan meg tudják vásárolni, elég könnyű elképzelni hogy befekszik a Fidesznek is bármikor.

  2. GreenDevil97 on

    Javasolnám a jólvanezígy videoját erről.Leginkább csak hisztis hogy nincsenek barátai és nem hívták meg.

    Azon meg felhúzta magát, hogy a hiradó átvette a videója pár részét….

    Amellett hogy egy szar tartalomgyártó…

  3. szerpentin on

    lehet csak royalty-t kap bizonyos kifejezések használatáért

  4. Szerintem aki Andrew Tate nézeteit vallja és promózza, ott minden adott ahhoz, hogy felvásárlás nélkül is hülye legyen.

  5. ZawiNull on

    Szerintem nem vette meg, mindössze ráunt arra amit eddig csinált. Andrew Tate sikereit megirigyelve manapság ő is inkább a közösségeink megosztására próbálja felépíteni mondanivalóját, elvégre elmélyülő válságokban arra mindig óriási az igény. Nem véletlen, hogy Trump, Orbán, és ahogy a többi populista kretén is erre épít. Végtelenül káros amit csinál.

  6. ItchyPlant on

    Szerintem sem kifejezetten megvette őt a NER, hanem csak hisztizett. Részben jogosan. Néha jól sikerül ez neki, néha ilyen elbaszott lesz. Nem az ilyen képzelt NER-es kötődése miatt kellene idegeskedni, hanem mert Andrew Tate egyfajta példakép (volt?) számára. Az sokkal gázabb. Bár többnyire ezt sem látom viszont a videóiban közvetlenül.

    A szerintem még nála is károsabb Suttogó Antal és néhány további “influenszer” amúgy 10+ hónapja volt a nagyköveti vacsorán, csak most a Pamkutyáék szintén elbaszott reklámhadjárata miatt az is felkapott téma lett, belekeverve az egész levesbe. Az a videó is kapcsolódik még, amikor valami díjátadó volt a top valahány legjobb magyar videós között, és bár mindegyik mellett messze elhúz Dancsó, őt természetesen nem hívták meg oda se.

    Amúgy a munkásságát sok évvel ezelőtt nagyon bírtam, aztán kb. 8 éve átment egy általa is bevallottan mesterséges, eltúlzottan menő karakterbe, amiből aztán nem bírt kiszállni, mert a sok kisgyereknek ez bejött. Én akkor egy idő után leiratkoztam róla, teljesen kerültem, majd tavaly felfedeztem, hogy arról sikerült lejönnie, így most újra nézem, mert akadnak szerintem vicces tartalmai azért. Tudom, hogy menő-faktora van 1-1 youtubert fikázni, őt pedig főleg, mert már régóta csinálja, de sokkal igénytelenebb, idegesítőbb mocskok vannak az interneten, akiket indokolatlanul sokan követnek, így a jelenség mélyebb annál, hogy most itt ez a Dancsó gyerek; biztos megvette a NER.

  7. vipmailhun2 on

    Kár érte, pedig pár hónapja kezdett jobb irányba menni, jobbak lettek a videói, mert beleállni szaros celebekbe, pozitív véleményt is hangoztatott… aztán ő is elkezdte nyomatni az AT féle szarságokat.
    Elég csak arra gondolni, hogy mit is gondol a pszichológusokról.

  8. Nem hiszem, hogy megvették, egyszerűen ő egy sértődékeny ember és van abban valami belvárosi vagányság, ha ellene megy a trendnek, kívülállónak, lázadónak érezheti magát. Ezen felül, ez egy jó bekéretszkedő levél is a száz milliók és milliárdok közegébe. Szóval ebből még lehet bármi, idővel le is tagadhatja, hogy deeeehogy volt itt bekéretszkedés stb. Képlékeny még a dolog, de ő amúgy is szereti a szuperpozíciókat, itt is vagyok, ott is vagyok, bárhol lehetek, nem vagyok sehol.

  9. Brave_Inkrabbit on

    Fekete pulcsiban, a fejtámlával, plusz ez a függöny és a hóka világítás…
    úgy néz ki mint valami vámpírgróf. 🧛‍♂️

    Tudom, megragadtam a lényeget.

  10. shaddam91h on

    A filmkritikás vicces korszaka után nálam kukázva van ez az ember. FreddyD-vel is hogy kibaszott

  11. Significant_One_4637 on

    Szerintem nem vette meg. Ez a véleménye és kész. Sajnálatosnak tartom, hogy már NER-es lenne, amikor arról beszél, hogy neki nincs kedve Pressmannál bájologni.

    Ha én meg szóba állok az utcán egy sráccal, akiről utólag kiderül és én előtte nem tudtam azt, hogy DK-s, akkor én meg Gyurcsányista vagyok meg dollárbaloldali?

    Súlyos értelmezési zavarok vannak itt úgy látom.

  12. alphabeka on

    szerintem nem megvette *as such* hanem a kretenizmus nézőt hoz..

  13. csini_fasZsZopo on

    Már nem jönnek az általános iskolások közönsegtalira, a forbes is kitette az influencer top 20-ból, de valamiből meg kell élni. Általában a gyengék és tehetségtelenek húznak a hatalomhoz megélhetésért. Kezdek büszke lenni, hogy kb 1 videóját se láttam soha életemben, annyira idegesít a pofája.

  14. SenarioHungry on

    Dancsó Péter maga a belpesti szekta, jó tanulója a fidesznek.

  15. LilSUDEX on

    Dancsó esze már évekkel ezelőtt el ment. A film kritikai videói voltak az utolsók amiket még néztem rendszeresen.

  16. Bizony_mondom_nektek on

    “Talán jobb ha leiratkozom a csatornájáról.. ”

    Me 8 years ago.

  17. InitialConsequence19 on

    Annyira bírom, amikor “belpesti” fogalmat dobálgatják azok, akik kikérik maguknak, ha levidékezik a pártjuk bázisát. Illetve maradjunk annyiban, hogy Fidesz-fanok képtelenek normális tartalmat gyártani, ami nézhető/hallgatható/nézhető. Mert nem szívből jön, hanem megrendelésre. Olyan is mind.

Leave A Reply