La carriera di Bajnai a Londra: l’ex primo ministro è diventato uno dei manager ungheresi più in alto nel mondo

https://telex.hu/gazdasag/2024/05/08/bajnai-londoni-karrierje-az-egyik-legmagasabbra-jutott-magyar-menedzser-lett-a-vilagon-a-volt-miniszterelnok

di frank-a-tank

7 Comments

  1. frank-a-tank on

    Az ország mostanáig egyetlen komolyan vehető és valóban hozzáértő miniszterelnöke, akinek rövid, de annál hatékonyabb kormányzása alatt Mo sikeresen elkerülte az összeomlást az utóbbi évtizedek legsúlyosabb gazdasági válságának idején.

    Bele se szeretek gondolni, hol tartana most az ország, ha 2010 után is ő maradt volna a kormány élén… 🫤

  2. Durumbuzafeju on

    “Bajnai Gordon a lapnak arról is beszélt, egyáltalán nem kívánja magának, hogy részt vállaljon a magyar közélet irányításában.”

    Mondjuk nem csodálkozom ezen.

  3. GourdEnthusiast on

    Egy normális, higgadt kulturált visszafogott szakértői politikus. volt, nem mondanám, hogy a legjobb miniszterelnök de egy letűnt szebb kor alakja Ez egy kihalófélben lévő állatfaj a modern világban a sok fröcsögő arcon pörgő mocskolódó de valójában semmi értelmeshez nem értő populista faszparaszt mellett.

  4. Poseidon_887 on

    Simán leszavaztam anno rájuk. Számomra hiteles és szakértői politikus volt. Nem csodálkozom rajta, hogy a töke kivan az egész helyzettel ami van.

  5. Szerencsére van nekünk helyette egy orbánunk, akinek a legnagyobb érdeme, hogy megtiltotta a nemváltást az óvodákban!

Leave A Reply