Pensi che questo tipo di programma sia normale e nello spirito di “spirito e cultura”?

https://www.subotica.com/desavanja/09.maj.2024.tribina-duh-i-kultura-da-li-i-u-kom-momentu-umetnicka-sloboda-i-stvaralacki-bunt-prerastaju-u-podstrek-na-zlo-id51022.html

di Routine_Tangelo6957

7 Comments

  1. bazdnakiselina on

    Неиронично не видим ништа спорно у овоме

  2. Routine_Tangelo6957 on

    Ne znam, zanimaju me primeri stvaralačkog “zla”

  3. -Koltira- on

    Kada predstavljas nesto religiozno, kako clanak kaze to je “zlo”. A kada se oblacis u demone, djavole i slicno, to je “art”.

  4. xesnoteleks on

    Ja najveće zlo vidim u tome što su stavili Belog anđela na displej jeftinog Acer laptopa.

  5. R3ality_Bit3 on

    Meni je od svega ovog u clanku najupecatljiviji rezime predavaca:
    “Predavač je Zoran Luković religiolog, operativac  MUP-a u penziji, koordinator u novoosnovanom Misionarskom odeljenju  Arhiepiskopije  beogradsko-karlovačke.”
    Renesansni neki covek.

  6. Admirable_Mobile3390 on

    >Predavač je Zoran Luković religiolog, operativac  MUP-a u penziji, koordinator u novoosnovanom Misionarskom odeljenju  Arhiepiskopije  beogradsko-karlovačke.

    >operativac  MUP-a u penziji

    Sve jasno.

    Srbija je prepuna ovakvih tupavih kockoglavih pandurčina kojima je usađeno u krvotok da se nekom useravaju u život, da nekom nešto zabranjuju, da nešto određuju, nema veze što je u pitanju zadrigla svinja sa vokabularom i nivoom svesti sedmogodišnjeg deteta, on mora da se pita i određuje. Takav može i nekakav “religiolog” preko noći da postane, bitno je samo da van mase ne izviri ni jedan koji misli drugačije i da se normalnim ljudima ne dopusti da žive normalno i slobodno.

Leave A Reply