Beh, non lo so, ma penso che Danuše lo abbia spiegato bene, se vuoi vedere l’intero tweet, vai sul suo Twitter… (mi aspetto che ci siano -1000 voti positivi sul mio post su Reddit e i commenti arriveranno fai una merda* Neruda, ma comunque)

https://i.redd.it/654l86rmt7zc1.jpeg

di Weak-Divide-1603

5 Comments

  1. HoldTime1831 on

    Je to falešná šmejdka (napsal bych svině ale jsem gentleman) Díky Bohu že se nestala prezidentkou.

    Ale spíš je průšvih to co říká v debatách (např. “v česku nejsou žádní migranti”, nebo naivní eurohujerství a bezpodmínečná podpora green dealu) než to že v roce 2016 vydala článek do nějakýho časopisu. Jo a její obličej je noční můra, ale to je jen můj názor.

  2. Upřímně me tohle vůbec nezajímá. Ta paní nedokáže ani odpovědět kolik existuje pohlaví, relativizuje problém nelegální migrace kecama “žádní migranti tu nejsou” a straší hlupáky Gréta stylem že “všichni uhoříme”. Její publikace měl zajímaj asi jako poslední a pokud jí někdo volí i přes její naprosto tragicky vystupování a tyhle směšný pseudo názory, tak předpokládám ze ani ty publikace nebudou problém

  3. gudernatsch on

    Toto mi připomína díl South Parku, kdy si pozvou na soud Cochrena, obhájce OJ Simpsona, který začne při soudním líčení o autorských právech šéfa mluvit o tom, proč vlastně žije Chewbacca na planetě Endor, a mluví tak sugestivně, že zmatená porota odsoudí šéfa do vězení. Taktika mluvit o úplně něčem jiném, aby zaniklo původní téma – tato ženská je prostě hloupá podvodnice, která se ohne komukoliv, jen aby dosáhla svého.

  4. Ten konec mě baví a beru ho jako potvrzení důvodu ji nevolit.

    Když jsme o tom problému věděli, ale neexistoval oficiální postoj, že za to může být postihnutá, tak dělala šmejd. Ale když už za to mohla být postihnuta, tak přestala. Vidíte jak je skvělá a čistá? 😀

Leave A Reply