Non dobbiamo lasciarci ingannare dai cosiddetti “intellettuali” come Sevan Nişanyan, che difende un assassino che ha già precedenti penali in questo modo, e che dice di pentirsi di non aver “sterminato” alcuni dei suoi insegnanti, e che cerca addirittura di commercializzare la propria ideologia attraverso questo, come “intellettuali”.

https://i.redd.it/gcc3tzlg58zc1.png

di -Demjin-

6 Comments

  1. No_Currency_6227 on

    Kavanoz reis dikkat çekmek için her türlüğü pisliği yapıyor.

    Kafasını siktiğim provakatörü. Şunu bir twitterdan şikayet edeyim.

  2. 4chan469 on

    Nişanyan bariz şekilde taşşak geçiyor, zaten kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış. Çok ciddiye almayın derim.

  3. -Demjin- on

    Olayı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim:

    Önceden zaten sabıkası bulunan Irak asıllı bir öğrenci okuldan uzaklaştırılıyor, uzaklaştırma aldığı için de okulun müdürünü; odasında defalarca silahla vurarak katlediyor.

    İfadesinde “Kendisine ırkçılık yapıldığını ve sonrasında uzaklaştırma aldığını, amacının sadece müdürü dövmek olduğunu” söylüyor.

    Olay kısaca bu. “Amaç dövmekse silahla defalarca ateş ederek katletmek ne iş?” derseniz büyük ihtimalle “ırkçı” veya “ırkçı savunucusu” ilan edileceksiniz. Ortada ırkçılık ile ilgili çocuğun ifadesi dışında hiçbir şey de yok bu arada.

    Sevan Nişanyan’ın ilgili tweeti → https://twitter.com/NisanyanHimself/status/1788107695326732726?t=cknHNJ6BFH-vDtDO-Wb2Gw&s=19

    Karısının kafasından aşağı kendi bokunu döken “entelektüel” Sevan Nişanyan, doktoruna yaptığı tecavüz girişimi de güzellemişti daha önceden → https://onedio.com/haber/kavga-ettigi-esinin-basindan-asagi-diski-doken-tecavuz-guzelleyen-ve-cezaevinden-firar-eden-yurdum-aydini-sevan-nisanyan-947083

    “Entelektüel” olmasını eğitim düzeyi üzerinden yutturmaya çalışacak arkadaşlara şimdiden küçük bir tavsiye:

    Bir kişinin eğitim düzeyine dayanarak kendisinin “entelektüel” olduğunu söylemeniz sadece safsata. Ayrıca sizin bakış açınıza göre Tansu Çiller gibileri de bayağı “entelektüel.”

  4. Miletus_Straton on

    Kendini suçlamasına gerek yok bahsettiği özelliklerin çoğuna sahip imha etmeye kendinden başlayabilir böylece suçlulukta çekmez kavanoz abim.

  5. Sometimestimetotime on

    Böyle adamları asıcan, sikerim insan hakları veya önünde annesini veya babası öldürtçen kendi eliyle. Modlardan uyarı gelir kesin ama başka yolu yok. Bu duruma Özel bi yorum değil bu arada. her katil/hırsız/insan ırkına faydası olamayan insanlara şart.

  6. dumandPC on

    Nişanyan zeki ve bu tweeti atarken nasıl bir tepki göreceğinin de farkında olan birisi. Sadece art niyetli hem de çok

Leave A Reply