Mi domando come? Pertanto, lo slogan è come ridurre i prezzi del cibo e dell’energia. Non potrebbe esserci niente di più vuoto?

https://i.redd.it/c06tbus398zc1.jpeg

di Far_Marionberry_9478

14 Comments

  1. V rámci povolání sleduji tyhle menší strany. Větší sebranku pseudo politiku jsem neviděl. Očividně jde v první řadě až o peníze.

  2. Steel_mill_hands on

    Přitom každý člověk s alespoň trochou té šedé hmoty se shodne, že problém není migrace jako taková. Problém je migrace bez integrace. Bez přesně definovaných požadavku co se týče jazyka. Bez možností se zapojít do pracovní síly legální cestou místo toho aby dělali načerno.

    Když se kamkoli naveze hromada arabu, afričanu nebo kohokoli jiného kdo má diametrálně odlišnou domácí kulturu, aniž by na to měl system kapacitu (a ne, Česko žádnému cizinci nedluží možnost jednoduché inegrace, vždy se jedná o dobrou vůli toho státu), tak si říkáte o průser. Když je jich hodně najednou – nebudou se učit jazyk, nebudou se snažit přizpůsobit, udělají si svoje ghetta a budou dělat problémy, protože doprčic Occamova břitva – jedna z těch možnosti je kurva těžka, ta druhá je srovnatelně lehčí, minimálně z kratkodobého hlediska.

    Jenomže tohle vysvětluj debílkům co postávali na nádraží s plakátama “welcome refugees”.

  3. NotSoGermanSlav on

    Stop migraci ne, jen jí limitovat a pouštět sem jen kulturně podobný lidi a přestat s tou korporátní prasárnou kdy sem tahaj cizince aby makali za menší mzdu

  4. Pockej, pockej, pockej … jak jako ze se nad tim zamyslis?

    To je proste jen hezky vypadajici hlaska na billboard. Tim to zacina a konci lol.

    A proto jsme politicky tam kde jsme mimochodem. Protoze lidi nad tim nepremysli.

  5. Jindrovi nevyšlo dvouleté strašení, že tady všichni v zimě bez ruskýho plynu chcípneme. Tak dnes straší čím to jen jde. Já bych spíš být nim jel více pozitivní kampaň a použil jeho slib, že s ním ve vládě se bude průměrný důchod rovnat 100% průměrné mzdy.

  6. reddeller on

    Tak migraci jako takovou úplně nezastavíš, ale podmínky, za jakejch budeš někoho přijímat, se nastavit daj. A myslim, že pro téměř nulovou migraci z určitejch kulturních okruhů je drtivá většina Čechů.

    Je to jednoduchý heslo, ale takový už billboardy bejvaj. Jen u Rajchla si teda představim, že by zastavoval i migraci jedný ukrajinský babičky se dvěma vnukama, kterejm ruská bomba zabila rodiče.

    Každopádně jestli Rajchl na první dobrou za něco v kampani patří na dno odpadkovýho koše plnýho prochcanejch plen a psích hoven, tak za tenhle billboard.

    https://preview.redd.it/uefohrghf8zc1.jpeg?width=3046&format=pjpg&auto=webp&s=205e4d09028849e5f858665862ce9a2bc42f49f1

Leave A Reply