Quindi è tutto? Quindi lo condanniamo su Twitter. Nel bene e nel male, avete dato il 2% dei voti affinché il signore del Partito della Vittoria potesse condannare l’accaduto su Twitter e avere pietà di lui? Perché non ha partecipato al funerale del nostro insegnante? Perché non è uscito allo scoperto e non ha raccontato al pubblico un evento così importante? L’opposizione agli immigrati irregolari, che è l’unica politica di quest’uomo e del suo partito, li riguarda solo in periodo elettorale?

https://x.com/umitozdag/status/1788139235083460691

di YavuzCaghanYetimoglu

4 Comments

  1. YavuzCaghanYetimoglu on

    Bu yaşanan cinayetin doğuda terör örgütünün öğretmenleri öldürmesinden ne farkı var? Bununla ilgili Zafer Partisi ve Ümit Özdağ kınamak ve rahmet eylemek dışında bir şey yaptı mı göremedim. Eğer bilen Zafer Partili arkadaşlar varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.

  2. ExpertSleep4861 on

    Koca partinin tek bir dayanak noktası var o da göçmenler ama ona rağmen bu konuda bile elde tutulur bir şey yapamıyorlar. bu tarz olaylar yaşandığında da sosyal medyadan “sükunet”çağrısı yapıp geçerler

  3. biistrik on

    Burdan Özdağ’a yüklenmek biraz kasıt içeriyor gibi şahsen. Gereksiz. Fakat yabancı karşıtlığını bir millet üzerinden yapmakta Özdağ. Bence bu yanlış. Örneğin Irak Türkmenlerinin, İran’daki Azerbeycan Türklerinin gelmesi konusunda bir karşıt görüş belirtmiyor.

    Aksine bence, Ortadoğu’dan kimse kolay kolay gelememeli Türkiye’ye. Sonuçta İran’da aynı Türkler İslam Devrimini yapmadılar mı? Sanki bu çocuk da Irak Türkmeniymiş gibi geliyor bana, sonuçta başka türlü Irak’tan zor gelip vatandaş olur.

  4. MekhaDuk on

    tweet atmakla olmaz hadi çık protesto düzenle organize et

Leave A Reply