Post su Twitter di Bejna Güney, membro del consiglio del CHP Toroslar

https://www.reddit.com/gallery/1cnb83s

di hfdnj15621892

10 Comments

  1. MekhaDuk on

    toroslarda ne oluyor? seçilen başkan’ın öcalan ile akrabalığı ortaya çıkmıştı ya şimdi?

  2. Medium-Pin-2980 on

    Ulan bazen diyorum ne olursa olsun akp den iyidir bazende karşıma bunlar çıkıyo ikisininde amk zafere basıcam diyorum sonrada zafere bakıyorum daha bahçeliyi eleştiremiyolar galiba kendimi sikicem

  3. 2014 mu? Su tweetlerin atildigi tarihten 5 ay sonra devlet YPG ile beraber Suleyman Sah operasyonu yapmisti. YPG birak teror orgutu ilan edilmeyi, Esad’a karsi savasiyorlar diye destekleniyordu.

    Esad’a karsi savasmayi birakip otonom yonetim kurduklarinda da teror orgutu ilan edildiler.

  4. Ecstatic-Travel-8663 on

    Milyonlarca türkçe konuşan karbon bazlı yaşam formu oy vermiş. Atam deniz baykal’ın partisinde olur arada. Çok takmamak lazım. Hem haburda çiğ köfte ısmarlandı unutmayalım.

  5. DamnToTheCensorship on

    Adana’daki teşkilat sıkıntılıymış. Bu kliğin partiden temizlenmesi gerek yoksa MİT uyurken sıradan vatandaş hepsini bulacak. Gerçi 2014’de Tayyip Salih Müslim’i sarayda ağırlıyordu da neyse…

    2028’de en azından Sezgin Tanrıkulu gibi adı çıkmış isimler aday olmazsa iyi olur Diyarbakır’dan bir milletvekili alınacak diye 10 milletvekili kaybetmeye gerek yoktur. Bu doğudan göç alan yerlerdeki (misal Esenyurt, Adana,Mersin) teşkilatınızı bir kontrol edin be!

  6. SodyumLityum on

    Tam kent uzlaşısı kapsamına yakışır bir üye olmuş.

  7. Otosan_Baba on

    Yapılan paylaşımlar suçsa, savcılık soruşturma açmalı ve yargılanmalı, yok suç değilse neden suç değil diye hesap sorulması gereken iktidar, CHP değil.

Leave A Reply