Gorghiu, sul progetto che depenalizza il possesso di cannabis nel limite dei 3 grammi: mi opporrò a tale provvedimento. In questo modo spalanchiamo la porta ad altri tipi di farmaci molto, molto pericolosi

https://www.news.ro/social/gorghiu-proiectul-dezincrimineaza-posesia-canabis-limita-3-grame-ma-opune-unei-asemenea-masuri-uite-deschidem-usa-larg-unor-altor-tipuri-droguri-foarte-foarte-periculoase-1922401508322024052021584734

di itrustpeople

13 Comments

  1. Bairrfhionn69 on

    Cum deschidem ușile unor droguri mult mai periculoase?😂 Păi ușile alea sunt deschise larg de multă vreme de către prietenii ei, ce plm să mai deschidă? În București nu e colț de stradă fără unu’ cu sticla în bot, seringă în vene, sau cu folia/tigăița sau mai nou cu pipa de sticlă și nu le face nimeni nimic, dar îi saltă pe-aștia care fumează un cui și după se duc să se culce 🤡 În caz că nu știați, acest “business” a fost deschis de pe vremea lui Ceaușescu, iar mai apoi, în perioada lui Băsescu, un băiat deștept din Buzău a descoperit drogurile chinezești și cum acel băiat era rătăcitor prin partide, a dat drumul la “Etnobotanice”. Elena Băsescu deschisese Bulldog în centrul Bucureștiului, dar cu spice-uri. De ce plm să dezincriminăm ceva când putem hrăni buzunarele conducerii? Voi credeți că puleții ăia de la care luați voi iarbă sunt de capetele lor? Alți puleți mai puțin puleți decât ei vă aduc camtitatea și cantitatea e luată de la alți puleți care au legătură cu clanurile interlope. Eh, clanurile alea interlope plătesc taxă de protecție către băieții deștepți de prin guvern(în unele cazuri e invers dar foarte rar). Deci, așadar și prin urmare, doamna Gorghiu ajută profitul colegilor dânsei de partid, și apără câștigurile clanurilor interlope. Aceleași clanuri care vă fură copiii și vi-i trimit la produs în țările calde. Bine ați venit în România. Vă urez ședere plăcută. LE: Statul a încercat (și a și reușit) să oprească toate programele ONG care împărțeau seringi curate, inclusiv proiectul de la Bagdasar în care veneau cu seringile folosite și primeau altele noi, programe care au scăzut vizibil cazurile de HIV și Hepatită, deci și seringile tot de la ei trebuie să le iei).

  2. HuckleberryFinnBuch on

    > Oameni buni, noi trebuie să avem înainte multe alte lucruri ca să putem să ne gândim la altceva

    Oare printre lucrurile alea se găsește si un sistem de justiție functional?

  3. asdkawas on

    Bre, nu vă mai faceți sânge rău. Proiectul ăsta avea șanse mici să treacă de la început. După tragedia de la 2 Mai șansele s-au transformat în 0,0000perioadă0%. Orice partid care susține chestia asta se sinucide politic. Cred că și REPER a lăsat-o mult mai moale.

    Nu sunt fan legalizare canabis, dar dezincriminarea posesiei pentru cantități mici mi s-a părut dintotdeauna o idee logică. Chiar dacă politica antidrog a statului este una strictă și se exclude din start orice variantă de legalizare, tot are sens să degrevezi anchetatorii de dosare de căcat având ca obiect nush ce puștani cordiți prinși cu 1,5 g în buzunar. Are mult mai mult sens ca puștanii cordiți să ia o amendă (pe care o poate aplica orice polițist, în urma unei proceduri simple), iar procurorii și poliția judiciară antidrog să se concentreze tati pe traficanți d-ăia grei. Să fugă tati ca Emilian după Relu în Umbre, știicumzic?

    Dar hei, politicienii care încep cu discursul ăsta își vor lua 17 lopeți de pule-n gură de la oponenți, deci nimeni nu își va asuma riscul. Rămânem la nivelul de „oh doamne, dar dacă dezincriminăm 1 gram, mâine o să dezincriminăm și o tonă, nu se poate așa ceva!!1”. gg wp ez

  4. programator_culturis on

    sa imi explice cineva, cu logica si argumente, de ce e bine sa se legalizeze droagele?

    nu am chef sa vad drogati in parcuri, pe strazi, in scoli, etc. distrug spatiile publice si ordinea societatii

    esti drogat? la bulau

    si nu bulau obisnuit… bulau de ala tip carcera

    sa vezi lumina doar cand iti arunca gardianul o coaja de paine uscata si o cana cu apa

    ah… si era sa uit… inainte sa fii bagat la bulau sa fii si batut bine

  5. Burcea_Capitanul on

    Ne doare in pungă doamnă, o să fumăm cu sau făra 3 grame,pe zi chiar.Dacă ești împotrivă atunci ar trebui să mai studiezi subiectul, pentru că intr-o zi nu foarte indepărtată va fi legală mai peste tot, există deja o propunere de deîncriminare la nivel european, in timp ce SUA a schimbat legea federală pentru a putea fi folosită pe scară largă in studii, și medical, și pentru consum propriu, inclusiv marile companii farmaceutice vor avea verde la a crea produse, da tu ce stii? *nu fuma iarbă pentru ca heroina ucide*, nu, incompetența voastră ucide, piata canabisului legal poate aduce venituri din taxe cu mult mai consistente decât alte bunuri reglementate gen alcool/tutun din care, voi și mințile luminate ar putea face lucruri benefice pentru ceilalți cetățeni. Dar hai să scoatem infractor din orice cetățean care fumează liniștit o cioată, cum altul bea o țuică și repetă violenta domestică in familie? E unul din motivele pentru care m-am mutat din Românistan. Un gabor zelit a vrut să mă bage la bulău pentru 0.3 urme in râșnită la un festival. Bravo mă, pupați icoana!

  6. Accomplished-Moose50 on

    Droguri periculoase precum alcoolul?

    >The CDC reports that nearly 88,000 alcohol-related overdose deaths occur each year. Binge drinking accounted for about half of these deaths.

    >In comparison, the number of deaths caused by marijuana is almost zero. A study found that a fatal dose of TCH, the potent chemical in marijuana, would be between 15 and 70 grams. To give you an idea of how much marijuana that is, consider that a typical joint contains about half a gram of marijuana. That means that you would have to smoke between 238 and 1,113 joints in a day to overdose on marijuana.

    [https://drugabuse.com/blog/marijuana-vs-alcohol/](https://drugabuse.com/blog/marijuana-vs-alcohol/)

  7. Ba deci argumentul asta obosit a fost chestia pe care s-a bazat tătă campania anti marijuana a lu Nixon. Si dupa multi ani, s-a aflat irefutabil, din inregistrari audio facute publice, ca a fost doar o fumigena.

    Stim de la state din SUA si tari precum Olanda ca nu e cazul – marijuana nu a fost gateway drug veci, decat in acele comunitati sarace, vai de steaua lor, care oricum aveau optiunea sa incerce si altceva daca vroiau, pt ca dealerii de marijuana vindeau si altceva.

    N-am 2 paie daca ar zice “nu stim cum sa reglementam asta”. Dar nu cacatul ala obosit care a fost spulberat ca prafu din creierul lu Gorghiu.

  8. Ok_Excuse3732 on

    Usa e deschisa de mult, doar refuzi sa o vezi din cauza altor interese personale

  9. tevelizor on

    Daca e un Ministru care in orice situatie ar trebui sa fie de acord cu dezincriminarea cannabisului, e Ministrul Justitiei. Poate si al Agriculturii.

    Femeia asta are prea multi prieteni dependenti de aruncat hartie pentru dosare penale de posesie de cannabis si probabil nu vrea sa se afle cat de incompetenti sunt de fapt la prins dealeri adevarati.

Leave A Reply