Vidnyánszky ha urlato quando RTL gli ha chiesto perché non si fosse congratulato con Kulka, scelto come attore nazionale

https://444.hu/2024/05/08/uvoltozott-vidnyanszky-mikor-az-rtl-megkerdezte-miert-nem-gratulalt-a-nemzet-szineszenek-valasztott-kulkanak

di Rossdaemon

29 Comments

  1. Rossdaemon on

    Láthatóan Teljesen rendben van mentálisan a csávó. Annyira jó tényleg, hogy a teljes színházi kultúrát odaadta neki a Fidesz, hadd szórakozzon vele.

    Egyébként meg ennyi erővel azt is üvölthette volna, hogy Kulka az egy lipsi buzi, azért nem gratulált, nincs már hova lejáratnia magát.

  2. semmierdekes on

    >”Maguknak joga nincsen kérdezni, olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét.”

    Akkor a kurva anyádat.

  3. Appropriate_Play_731 on

    Tökéletesen beleillik a mostani állapotokba ez a büdös patkány.

    De megnyugtat, hogy nem ezekhez tartozom…

  4. Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy bemutassam a nemzet színházának, a magyar kultúra egyik kiemelkedő bástyájának vezetőjét.

  5. Brunzderby on

    Be van parázva, hogy besorozzák az ukrán hadseregbe.. Nem onnan szalajtották:?!

  6. AnarchiaKapitany on

    Ez van ha a kulturális tömbbizalmi egy bunkó fasz.

  7. orbantonio on

    Keresztény felsőbbrendűség egy volt Komszomol titkártól.

  8. Sea-Advance-4075 on

    Gyökér. Pusztuljon vissza oda ahonnan jött és ott bassza szét a színházat.

  9. acecombine on

    lipsi média kapott egy kis ízelítőt a kereszténykonzervatíverkölcsifölényből

  10. Jahjj Ügyürü Bügyürü, hogy vergődik a kis szemtengely ferdüléses beles desznyó… Nem tetszik neki hogy a nyíltan meleg Kulkának kellett volna gratulálnia, hogy Ő lett a Nemzet Színésze. Mekkora fricska ez…Jó hogy nem fóliázzák be… Kulkában még akkor is több színészi képesség volt amikor stroke-ot kapott, az empátiáról, meg az együttérzésről ne is beszéljünk amikor Lang Györgyi mellett volt…

    ![gif](giphy|NEvPzZ8bd1V4Y|downsized)

  11. MiserableAd8920 on

    Egy ilyen tahónak hogy’ lehet ennyire tehetséges a gyereke? Döbbenetes a különbség kettejük között.

  12. Vidnyánszky egy [jelentéktelen, tehetségtelen senki,](https://youtu.be/vNq0KiFnR4c) aki ezt titokban tudja is magáról. Egy sértődött, kicsinyes nulla, akinek minden nap szembe kell(ene) néznie a saját alkalmatlanságával. Aki ezer és egy lehetőséget kapott és egyikkel se tudott semmit kezdeni, és aki mindezt sosem fogja megbocsátani a világnak.

  13. nephelos on

    Vidnyanyszky : A Viktor Mihajlovics Csebrikov vezette KGB Hatodik csoportfőnökségéhez tartozó Ukrán SZSZK területén is működő kulturális ellenőrzési : l II./b alosztály, 11.számú ungvári csoportjának ügynökeként “dolgozott” 1982 és 1985 között.  Ennek az alosztálynak a feladata a Szovjetunió tag-köztársaságaiban a felsőoktatásban részt vevő oktatók és hallgatók megfigyelése volt. Célja a szovjetellenes hallgatók és idegen (nyugati) eszméket is oktató tanárok megfigyelése és kiszűrése.  Vidnyánszky fedőneve: Anton Burajev volt. Beszervezése még komszomolista korszakában megkezdődött. Feladata volt a csoportárasi és tanárai megfigyelése és jelentések készítés.

  14. Significant_One_4637 on

    Életemben egyszer mentem ki előadás közben egy darabról, annyira szar volt. Vidnyánszky rendezte. Ez az ember a színházi berkeken belül is ismert egy rohadt igénytelen büdös tróger. Szegény fiát sajnálom, hogy ilyen apja van, pedig a fia egy nagyon jóravaló srác és ügyes színész is.

  15. Daffidole on

    Azért vicces lenne látni hogy ha egyszer nem a Fidesz nyerne hanem valaki más ezek a megélhetési szavazok akik jó pozícióba kerültek mert jó helyen nyaltak (és rengeteg ilyen van, nagyon sok intézménynel) hirtelen hogy elhallgatnanak vagy egyenesen tagadnanak bármi féle kotodest a fideszhez.

Leave A Reply