Le puttane restano puttane…

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/candidatii-lui-simion-vor-salariile-grase-de-la-bruxelles-dar-isi-declara-ura-fata-de-ue-nu-ii-dau-10-ani-va-colapsa-2785001

di Bairrfhionn69

3 Comments

  1. MemeIsDrugs on

    Eu nu ii dau 10 ani la AUR, deja iasa unu dupa altu din partid suparati ca nu au primit locurile promise

  2. Spagete_cu_branza on

    “Mă trage cineva de-o parte şi-mi spune: Tu ai impresia că banii ăştia se dau ca voi să vă dezvoltaţi şi să faceţi competiţie dincoace?”

    Cred ca ala era Victor Orban. Eroul ungurilor din Romania.

  3. Skeleton17775 on

    >Laura Gherasim: BRICS este noul tren expres

    >Șanse ceva mai mari de a prinde un loc de europarlamentar AUR le are Laura Gherasim, de pe poziția a opta a listei de candidați. Probabil cea mai bogată candidată AUR, potrivit declarației de avere depuse la Autoritatea Electorală, Laura Gherasim a fost cunoscută inițial ca prezentatoare la TVR și soția unui om prosper om de afaceri. Aventura sa politică începe în luna august a anului 2023, când primește confirmarea unei eventuale candidaturi pe listele partidului AUR. Tot atunci ea își deschide o pagină de facebook, unde postează cu regularitate în spiritul discusului anti-european al partidului pentru care candidează. “Uniunea Europeană a eșuat în a ne trata ca cetățeni europeni, în a ne acorda șanse egale, în a ne considera un partener. Am ajuns cetățeni de mâna a doua în propria țară. Identitatea noastră națională se lovește tot mai mult de acest zid al plângerii și umilinței, pe care trebuie să îl îndurăm zi de zi. Tot ce facem, tot ce spunem nu are însemnătate pentru ei. Pentru că doar ei au voie să spună ce e bine și ce e rău, ce e drept și ce e corect pentru noi. Ei sunt cei care decid pentru noi, fără să țină cont de noi. Cât vom mai suporta umilința de a nu avea nimic de spus în propria țară?”, scrie tânăra Laura Gherasim pe pagina ei de facebook. Înainte de a avea certitudinea că va candida pe listele AUR, Gherasim era convinsă – potrivit unei postări pe pagina sa de facebook – că BRICS este “noul tren expres, alternativa G7” și că tot multe țări aderă la această structură geopolitică controlată de Rusia și China.

    Auzi la ei brics. Deci aceste scursuri se declară naționaliști/suverani/anti-europeni/anti-occident/mari patrioți, declară că suntem de mâna a doua, dar ei vor să fim în altă tabără, cu țări de lumea a 3-a india/rusia/africa de sud. E ca o echipă de liga a 2-a, supărată că nu promovează, decide să retrogradeze într-o ligă inferioară.

    Poate că anul acesta, în condițiile unui război la graniță și atacuri hibride din partea rusiei/chinei asupra țării și a aliaților noștrii, nu o să vă mai pișați pe el de vot.

Leave A Reply