Carovana con bandiere russe e sovietiche: “Sicuramente 500 auto”

https://www.aftonbladet.se/a/63jkjz

di softishviking

11 Comments

  1. Hoppas vi förbjuder alla flaggor förutom Svenska, Nato och EU flaggan.

  2. Varför har vi dessa människor i vårt land? Förstår inte anledningen över detta beteende, det är ju bara för att göra dom flesta upprörda och ett helt sjukt beteende mot dom som har flytt från Ukraina

  3. vattenpuss on

    De firar https://en.wikipedia.org/wiki/Victory_Day_(9_May)

    Säkert bara Putinister som skulle göra det i Sverige med ryska flaggor. Men det är ju trots allt Soviet som vann kriget åt oss alla som inte ville att Nazisterna skulle ta över världen (och även Soviet som fick Japan att dra sig ur).

    Ryssland har inget med saken att göra, och det är pinsamt att se den flaggan där. Det är en flagga som representerar när nyliberalen Boris Jeltsin gick ur Soviet. Stolen valor att flagga med den skiten när man firar seger över Nazityskland.

    _edit_: och Sankt Georgsbandet också tydligen (gammal dammigt adelsfjanteri från innan revolutionen, som fascisten Putin återupplivade 2000 för gamla goda tiders skull, alltså innan Sovjet). Karavanen har uppenbart inget med Victory Day eller med Sovjet att göra.

  4. pitepaltarn on

    Om Säpo inte lyckas registrera bilarnas regnummer kan de fan lägga ner.

  5. AssholeNeighborVadim on

    Stormakt Röd har invaderat Sverige. Dags att ta upp striden, och jaga dem tillbaka ut i Östersjön. 

  6. DetBrinnandeHuvudet on

    Jag har väldigt svårt att tro att det handlar om 500 bilar. Det känns som en siffra dragen direkt ur röven.

  7. Tomato-Excellent on

    Smart drag, inte som att det sitter gott om kameror från trafikverket på den sträckan. Tror nog Säpo kommer slå upp varenda regnummer som har en flagga, tack gode gud att Putins följare är så jävla dumma och gör livet lätt att hålla koll på kollaboratörer.

Leave A Reply