Ümit Özdağ ha affermato che un deputato del partito DEM, di cui non ha fatto il nome, ha cercato di licenziare un’infermiera a causa del suo vecchio nome turco. La foto del soldato condivisa da Özdağ come “il padre dell’infermiera” è apparsa come poster di un centro di addestramento militare in Canada.

https://www.reddit.com/gallery/1cnuqkz

di endeavour1923

17 Comments

  1. endeavour1923 on

    hiçbir kaynak, delil, kanıt yok. suç duyurusu yok. iddia edilen babanın fotoğrafı bile yalan. tek taraflı anlatılan bir hikaye ve oradan dem Parti nefretini korukleme çabası var.

    Nefreti diri tutmalı ki oylari düşmesin. Klasik Özdağ ve yalanları

  2. pogacaci on

    Bu herif ve destekçilerinin oturmuş taktiği oldu artık bu. Ortaya yalan bir olay at, çıkarım yap, biri kaynak sorunca “uğraşamam kaynakla” de, önüne iddiasını yalanlayan bir kaynak koyduğunda da ya ortadan kaybol ya da “bana yanlış bilgi verilmiş, hatamı kabul ettim ya” goygoyu yap.

  3. Additional-Fold5676 on

    Foto da kanada bayrağı olduğu görülüyor zaten 😂

  4. shinseiji-kara on

    kendi kafalarından hikaye uydurup, bu hikayelere sinirlenmeyi çok seviyorlar

    neyse, ordan bana bi touch blue

  5. cartophiled on

    Özdağ’ın bu konudaki şöhreti hepimizin malumu ama değinmekten zarar gelmez: Ebeveynlerin koyduğu ad, kişi hakkında pek doğru fikirler vermeyebilir. Bu ölçüde bir kutuplaşma hiç sağlıklı değil.

  6. CauCaSSus on

    TERÖRÖRÖRÖRÖR HDP, TERÖRÖRÖRÖ CHP, TERÖRÖRÖRÖRÖ FETÖ TERÖRÖRÖRÖÖRÖ TERÖRÖRÖÖR CHP TERRÖRÖRRRÖ HERKES SURIYELI TERÖÖRÖRÖRÖRÖ

  7. ESOTERIC_WALNUT06 on

    İstihbaratçıyım ben babuş. Ona göre. Derin dewlet… Gözlük logosunu dinleme cihazı zanneden adama i̇stihbaratçı diye saygı gösterirsen böyle kafana sıçar lol.

  8. Fark etmez, tweet simdiden 56346983 begeni almistir. Gercek olup olmamasi kimin umrunda? Her olayi makyavelizm cercevesinde degerlendiren, en ufak ahlaki temeli olmayan, hicbir halta yaramadiklari gibi kendilerini ustun addeden sperm kokulu kanzilettolarin mi?

  9. Shelqronn on

    Adamlar ai ile yeni sanat akımları oluşturuyor. Bizimkiler reverse image search bilmiyor.

    Abi lütfen artık yeter ya sokarım ekonomisine falan bi eyt daha gelsin 50 yaş üstü zorla emekli edilsin. Görevden el çektirilsin. Ben çalışıp ödeyecem ekonomiye olan zararı.

  10. jakobenliber on

    Sosyal medya fenomeni etkileşim kovalıyor. İlk defa gördüğümüz bir şey değil.

  11. SharpEssay5991 on

    Sallama gibi duran ama gerçek olsa da sasirmayacagim bir haber. Biri Türk faşisti diğerleri kürt faşisti. Herşeyi beklerim.

Leave A Reply