[https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120291640/pangatootaja-viib-teie-raha-turvalisemale-kontole-ida-virumaa-mees-kaotas-internetikelmidele-18-200-eurot](https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120291640/pangatootaja-viib-teie-raha-turvalisemale-kontole-ida-virumaa-mees-kaotas-internetkelmidele-18-200-eurot) Trascrizione effettiva della conversazione. Impiegato di banca truffatore: Scusi signore, è consapevole che i soldi sul suo conto bancario sono a rischio? Vittima: No. Banchiere diventato truffatore: fidati di me, è in pericolo. Per favore, prendi tutti i soldi e consegnameli, porterò i tuoi soldi in un posto sicuro. Vittima: Fam, non dire altro

https://old.reddit.com/r/Eesti/comments/1cnvp6s/pangatöötaja_viib_teie_raha_turvalisemale_kontole/

di frogingly_similar

3 Comments

  1. Outrageous-Hippo6120 on

    Ma ei tea, kust nad oma telefoninumbrid saavad, aga nad helistavad väga tihti……

  2. jalgrattaman on

    Mis meie austatud politseinikud teevad et mingi tubli aasta samad sulid ringi käivad?

  3. 8. mail pöördus politseisse Narvas elav 71-aastane mees, kes oli saanud esmalt WhatsAppi kaudu kõne Telia sideoperaatorina esinenud kelmilt. Kelmi sõnul oli mehe sideteenuste leping lõppemas ning selle pikendamiseks saadeti mehele leping. Lisaks tuli mehe telefonile teavitus, kuhu ta sisestas oma PIN-koodid.

    Seejärel helistas mehele juba pangatöötajana esinenud kelm, kelle sõnul toimusid mehe kontol kahtlased tehingud ning petturid olevat tema kontolt ära võtnud suure summa raha. Pangatöötaja ütles mehele, et pank hüvitab talle selle kahju aga petturite tabamiseks pidi mees minema panka, välja võtma oma sularaha ja andma selle parklas ühe noormehe kätte. Mees sedasi ka talitas, ent peale raha üleandmist mõistis, et on langenud kelmide küüsi ning on kaotanud **18 200 eurot**. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Leave A Reply