Il sindaco della città di Sinaia, Vlad Oprea, sull’inchiesta Recorder: non ho alcun affare avviato a causa della mia posizione / Il materiale è “pagato” / “È materiale elettorale”

https://www.europafm.ro/primar-sinaia-vlad-oprea-reactie-ancheta-recorder-europafm/

di ImoBoo

5 Comments

  1. Angry_Penguin_78 on

    Platit… de cine?

    Sa stiti ca nu minte, totusi. El probabil e convins ca e platit. Pentru ca asta ar face el. Traieste intr-o lume in care toate stirile sunt platite si crede ca asta e norma.

  2. > După mine, m-am uitat și eu cu atenție la el… este un material slab, care prezintă trunchiat diverse lucruri puse cap la cap. Este un material de campanie, pentru că deja mâine începe campania electorală, plătit de către un grup de interese mafiote condus de Dan Radu Rușanu, care are afaceri importante imobiliare în Sinaia și, pentru faptul că orașul Sinaia i-a respins un plan urbanistic zonal, m-a amenințat în mod direct că va întreprinde o campanie tocmai pentru a influența în viitor orașul Sinaia. Iar scopul lui este de a-și implanta oameni, ceea ce a și făcut la AUR și la PSD, care speră el că vor câștiga locuri în noul consiliu local, urmând ca prin intermediul lor să controloze Consiliul Local al orașului Sinaia. Aceasta este, foarte simplu, ceea ce se întâmplă.

  3. nuecontceevitabanul on

    Si totusi, omul nu a vrut sa prezinte un punct de vedere direct in ancheta Recorder.

    Eu nu stiu de ce sunt mereu foarte sceptic de orice om ce nu incearca sa rezolve situatia la cald, ci o taraie, se apara apoi cu “ba ceilalti mint, ba ceilalti fura, etc”.

    Daca dovezile sunt slabe atunci explica-le la cald.. Tin minte cand intr-o primarie au fost gasite ca fiind raportate niste numere extraordinar de mari ca fiind reciclate. Primarul de acolo a spus pe loc ca e imposibila cantitatea aia si s-a produs o eroare pe undeva in centralizarea datelor. Si asa a si fost.. La cald, frumos, ai explicat situatia daca e absurda si esti nevinovat.

Leave A Reply