Gyoztunk!

https://telex.hu/gazdasag/2024/05/10/inflacio-fogyasztoi-arak-inflacio-emelkedes-csokkenes

di OpinionProhibited

8 Comments

  1. Sea-Environment-5748 on

    Ez meg hibahataron belul van. De ha a tendencia folytatodni fog az gaz lesz.

  2. A hozzáértők már az év elején megjósolták, hogy a második félévtől újra felívelés lesz a bázishatásból fakadóan. A kormány meg szokás szerint meglepődik a valóságon…

  3. benitoherrero on

    Én már egyszerűen nem hiszem el! Doktorminiszterelnökúr a MAGYAR nemzethért a belét kidolgozza (láthatjátok, akkora a bele mint egy nyerges vontató), de ez az isten baszta gyurcsány meg soros meg ukránok meg présember meg a női napszemüveges nőverő kipukkadt lufi meg az alkalmatlan karácsony meg a hungarofób brüsszel és a háborúpárti bürokraták meg a húgyos bácsi sleepy joe meg az átoperált ovódások zajos petivel meg a guruló dollárok nem hagyják!!! Nincs mese, segítséget kell kérni! Hiába próbálja a nemzethet a vállán tartani V. Iktor, mint Atlasz az égboltot, ha ezek mindig ármánykodnak!!! Még jó, hogy a napokban itt van Micimackó, biztos segítséget ajánl. Persze ha az nem lenne elég, akkor a Cártól is kérni kellene egy kis támogatást. Például jöhetne a nácitlanító békepárti tankjaival!!!

  4. skynet202020 on

    Ezt pontosan tudták, ezért is kellett a benzinárba beavatkoz… izé, megkérni a kutakat hogy adják olcsóbban.
    ” A **szolgáltatások** 9,5 százalékkal drágultak ” ez a dolog kulcsa. Mindenki több bért szeretne a megnövekedett megélhetési költségek miatt.

Leave A Reply