… MTVA ha firmato un accordo di cooperazione con China Media Group: “I media pubblici presenteranno documentari realizzati in Cina in occasione del 75° anniversario dell’instaurazione delle relazioni diplomatiche tra i due paesi”. (Il governo è ora orgoglioso che il regime di Rákosi sia stato uno dei primi a stabilire relazioni diplomatiche con la dittatura maoista assassina di massa nel 1949.) Accanto all’amministratore delegato del falsificatore di notizie MTVA, Dániel Papp, l’ex presidente della repubblica, Pál Schmitt, coinvolto nel caso di plagio, si è seduto per accordarsi con i rappresentanti dei media statali cinesi.

https://444.hu/2024/05/10/itt-tart-orban-antikommunizmusa-a-kinai-kommunista-part-propagandajat-nyomja-a-magyar-kozteve

di HelonMead

7 Comments

  1. palacsintateszta on

    de orbán a rossz kommunizmust űzte ki és a jót hívta be hát mit nem lehet ezen érteni? pont úgy ahogy ő a rossz liberalizmust üldözi, amikor még ő volt liberális az jó volt. komolyan ezek a balosok annyira értetlenek

  2. Kitchen_getneck on

    Magyar Dávid a Micimackó cikkéről, ami a “magyar nemzetben” jelent meg:

    >Ez öklendetes, tehát ilyet én utoljára 1985-ben olvastam… a rendszer így kommunikál… avíttas, dohos, szutyok komcsi szaga van, de úgy, hogy nem hiszed el.

    És az olvasók tapsolnak…

  3. Fact_NotYourFeelings on

    Military industrialism. Pont mint a 17. -18. századi Porosz katonai indusztrialismus.

    Kommunista az US, Nyugateurópa.A teljes gazdaságot kinyírták,a szociális juttatásokra pont KÍNÁTÓL veszik fel a hiteleket.

    Ez ma az USA,Canada,Hollandia,Franciaország, stb.,stb. (kommunizmus: rengeteg munka,sok halál,semmi eredmény)

    Fogalmakkal legyünk már tisztában……

  4. Egy kis kommunista propaganda még jól is esik azoknak, akik még nézik ezt a szenny köztévét… A fideszes meg a DK-s komcsi nyuggerek nagy része úgyis mindennap 35x visszasírja a Kádár rendszert, mert az milyen jó is volt ugye.

  5. HjalmarJack on

    Szuverenisztánban a kínai propagandának is lehet műsoridőt kapni. WTF

Leave A Reply