Le parti concordano di aumentare il limite dell’aborto, mostra la bozza di accordo trapelata

https://nyheder.tv2.dk/politik/2024-04-26-partier-er-enige-om-at-haeve-abortgraense-viser-laekket-aftaleudkast

di Nuarada

6 Comments

  1. TonyGaze on

    En kæmpe sejr for retten til egen krop, og kropslig selvbestemmelse overfor staten!

    Det blev ikke de 22 uger som Enhedslisten ellers har argumenteret for, men 18 uger er en god indrømmelse, og betyder en forbedring af danskernes reproduktive rettigheder, og en udvidelse af den enkeltes frihed.

    Det er også et velfortjent hug imod de borgerlige der skriver spalte op og ned om hvordan det er nærmest en pligt at føde flere børn, Konservativ Ungdom fik endda sammenlignet barnløshed med landsforræderi.

    Det må være op til folket selv at bestemme hvordan vi ønsker at indrette vores familieliv, og det er denne aftale et godt skridt i retningen af.

  2. meg_meg96 on

    Jeg er virkelig bange for at man i nogle kulturer kommer til at vælge et barn til eller fra pga køn nu når man har mulighed for at se der på en
    scanning inden. Udover det så synes jeg stadig det er vildt at man trækker den så langt at man faktisk skal igennem en fødsel. Jeg synes dog det er godt at 15-17 årige selv kan vælge hvis det dog indebærer at forældrene bliver informeret om de skal have en abort (medmindre der er en særlig grund omkring æreskrænkelser)

  3. Som tilhænger af de nuværende 12 uger, tror jeg denne kæmpe ændring kommer til at fremprovokere en modreaktion, og det synes jeg egentlig er trist. De 12 uger er et fint kompromis på et følsomt emne, så jeg håber virkelig ikke regeringen kommer i mål med dette projekt.

  4. Der bør slet ikke være en grænse. Hvis fosteret kan fødes, skal det dræbes i livmoder, og derefter dødfødes.

  5. CrimsonRedCookie on

    Det er reelt kun personer med en religiøs agenda der kan have noget imod at gennemføre den her ændring.

Leave A Reply