Guardo Digi, invitata da Firea, in realtà Firuta mente e accusa, senza alcun argomento o prova, e la signora dovrebbe abolirla e chiedere argomenti, prove… lei sta lì e lui la guarda, quanto è bella . A proposito, dai un soldo e siediti davanti, parla in prima serata quello che vuoi, assolutamente nessun pasticcio? Ok, ho capito che di mezzo ci sono miliardi di euro, ma in questo momento non vedo davvero perché abbiamo ancora la stampa… se è semplicemente a livello di deep fake sui social network. Non mi sono svegliato dopo la prima pioggia, sapevo che era il caos e che: “i soldi parlano”, ma non vedo perché la gente dovrebbe mettere il naso su per cazzate del genere nel 2024. Vedo due opzioni, migliaia di denunce alla CNA o puro e semplice smettere di guardare la tv, quale sarebbe la soluzione? #matematicanuusturoi Allora la prima bugia, ha detto che ha fatto tutto lei, che i PUZ erano ok… indovinate un po’? Tutto annullato in tribunale perché non stavano bene. È un fatto, non una storia. La seconda bugia, come è stata tagliata, non so quale simulante illegale… non esiste una cosa del genere, quel simulante è quasi discriminatorio dato, in pratica se rimani nella capitale ottieni x lei extra dai soldi degli idioti che non vivono nella capitale. Non parliamo di Bucarest in bancarotta… lei è stata la principale colpevole, non credo che ci sia un altro paese nell’UE dove ci sono persone così maleducate che non soffrono nulla dopo una cosa del genere. #matematicanuusturoi LE: Qualcosa che vale la pena leggere: [https://cji.ro/raport-starea-mass-media-din-romania-in-pragul-anului-super-electoral-2024](https://cji.ro/raport-starea-mass-media-din-romania-in-pragul-anului-super-electoral-2024)

https://old.reddit.com/r/Romania/comments/1cdr5gl/putem_inchide_usa_presei_si_sai_inmultim_cu_zero/

di bigfoot_talpa

6 Comments

  1. Capitalismsalvator on

    Bine ai venit în capitalism. Totul e de vanzare. Inclusiv adevărul.

  2. OneLukeSkywalker on

    Si CNA ul este capusat de politic, justitia la fel (ma refer in primul rand la sefii DNA/DIICOT/PG), nu exista institutie independenta in Romania la care sa poti apela si sa te astepti sa faca dreptate intr-o situatie nedreapta. Presa ar trebui sa fie a patra putere intr-o democrație sanatoasa, insa este de asemenea subordonata politicului. Urmam modelul Ungariei cu pasi mari. Evitati informarea din presa main-stream, folositi surse alternative (si nu ma refer aici la retele de socializare/TikTok etc). Ma refer la jurnalismul de investigatie, platit din donatiile oameniilor. Aratati-le si celor din jurul vostru materialele produse de acestia. Si mergeti la vot. Alta solutie nu vad.

  3. HanCholo89 on

    > nu vad de ce oamenii ar mai pune botul la cacaturi de genul asta in 2024

    Majoritatea romanilor nu se informeaza activ, ci pasiv. Adica ajunge cate o frantura de informatie la ei poate de la un jurnal tv, de la radio, de pe social media, etc. Iar cel putin 50% sunt analfabeti functional si chiar mai multi nu au simt critic.

    > mii de plangeri la CNA sau pur si simplu sa nu ne mai uitam la TV

    CNA e o gluma si nu o sa poti reglementa sa nu mai fie minciuni politice la TV. Iar de uitat poti sa nu te uiti nici acum, dar nu poti interzice altora sa nu se uite.

    Citeste aici un [TLDR](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/1bzqy5m/raport_starea_massmedia_din_rom%C3%A2nia_%C3%AEn_pragul/kyrd8bx/) despre starea presei sau mai bine descarca tot raportul de pe site sa vezi problemele si solutiile discutate de jurnalisti.

  4. Natural_Tea484 on

    Mă uitam pe digi24 o vreme, dar după ce s-a aflat de ce mismasuri au făcut, acum mă uit la euronews.

  5. allende911 on

    > minte de rupe si acuza de numa’, fara fel de argument sau fara dovezi, iar doamna de ar trebui sa o desfiinteze si sa intrebe de argumente, dovezi… pur si simplu sta acolo si se uita la ea ce frumos minte.

    Parca îl descrii pe Joe Rogan când are un invitat ceva mai extremist decât media + 2 deviații standard.

    Sunt de acord cu nemulțumirea ta, dar impresia mea e că atât în social media cât și în presă majoritatea se mulțumesc cu mai puțină rigoare și mai mult circ. Digi nu e outlier, ci e doar e unul din lemmingi

Leave A Reply